27.04.2024, meniny má
25. apríla 2019

Vajda, Magálová, Bača či Havranová. Známi herci sa predstavia v Seredi v obľúbenej letnej komédii

reklama

V polovici mája sa môžeme v Seredi tešiť na populárnu hru od vychyteného britského dramatika Sira Alana Ayckbourna, ktorý stojí za desiatkami celosvetovo uvádzaných hier. Volá sa Predstavím ťa oteckovi a za slovenským spracovaním stojí režisér Ľubomír Vajdička, o preklad z angličtiny sa postarala Jana Kociánová. Autorské predstavenie sa vtipnou formou zameriava na tému prekonávania rôznych kríz, na vzťah nezodpovedných snúbencov a ukazuje, čo všetko sa môže stať, ak váš snúbenec túži spoznať vašich rodičov. Divákov čaká veľká zápletka plná nečakaných dejových zvratov.

Tešiť sa môžete na skvelé výkony hereckých legiend, ako Jozef Vajda či Kamila Magálová. V hre sa predstaví aj mladá talentovaná dvojica Mária Havranová a Juraj Bača. Dej tvoria rôzne nedorozumenia a všetko začína tým, že Greg (Juraj Bača) prichádza do domu Sheily a Philipa (Magalová, Vajda) v domienke, že sa jedná o jeho budúcich svokrovcov.

ZDROJ: SME.SK, FACEBOOK

„Keď som si hru prečítal, hneď som vedel, že je „odsúdená“ na úspech. Divím sa, že po tejto komédii sa nesiahlo už skôr. Nevidel som ju inscenovať ešte v žiadnom inom našom divadle. Aj keď ide o hru zo 60. rokov minulého storočia, stále má jej humor čo povedať. Myslím si, že táto hra – takýto ľahší žáner – je dobrý výber na zájazdy po Slovensku. Domnievam sa, že aj ostatným divákom v divadlách  a kultúrnych domoch po Slovensku sa to bude páčiť,“ povedal po premiére Jozef Vajda. 

reklama

Podujatie sa koná 15. mája 2019 o 19:00 hod. v divadelnej sále Domu kultúry v Seredi. Dĺžka podujatia je 90 minút a predpredaj vstupeniek prebieha v pokladni Kina Nova. Lístky v predpredaji stoja 17 eur, na mieste budú stáť 20 eur.

ZDROJ: DOM KULTÚRY SEREĎ

ZDROJ: DOM KULTÚRY SEREĎ

ZDROJ: DOM KULTÚRY SEREĎ

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: metropola.zenskyweb.sk
Zdieľať na Facebooku