28.04.2024, meniny má
9. marca 2020

Martina Koniariková z Paty a jej priateľ zahviezdili v Superstar. Vypočujte si ich nádherný spev

Martina Koniariková z Paty a jej priateľ zahviezdili v Superstar. Vypočujte si ich nádherný spev
Zdroj: superstar.markiza.sk
reklama

Martina Koniariková je ambiciózna 22-ročná speváčka z Paty vystupujúca pod umeleckým menom „Mina“. Spieva už odmalička, no posledných 10 rokov sa naplno venuje nielen spevu, ale zároveň skladá vlastné piesne a hudbu. Svoj spevácky talent sa rozhodla predviesť aj pred porotou v aktuálnom ročníku československej súťaže Superstar.

Na kastingu do Superstar sa rozhodla zabojovať o víťazstvo spolu so svojím 21-ročným priateľom menom Giovanni Ricci. Giovanni je taktiež veľký spevácky talent, s Martinkou sa poznajú od strednej školy a tvoria pár už 6 rokov. Do súťaže sa prihlásili s tým, že budú bojovať ako dvojica, no v prípade neúspechu jedného z nich sa budú naďalej navzájom podporovať. Porote sa rozhodli zaspievať známu pieseň Falling Slowly.

Ich duet očaril aj prísneho Paľa Haberu

Po tom, čo predviedli ich spoločný duet, niektorých porotcov skoro dohnali k slzám. Nešetrili pozitívnymi reakciami. Dvojica si vypočula pochvalu od jednotlivcov, a tiež ich povzbudivé hodnotenia: „Ste jedna z najlepších dvojíc, ktoré som tu videl,“ prezradil Pavol Habera. Nie je teda prekvapením, že dostali 5-krát áno, čím si zaistili jednoznačný postup do ďalšieho kola. Porotca Leoš Mareš dokonca zavtipkoval, že tentokrát sa po prvýkrát v histórii súťaže stane, že získajú 10-krát áno, pretože sú dvojica.

Premiéra bola odvysielaná 8. marca 2020 a ak ste ich vystúpenie nevideli, pozrite si ho prostredníctvom videoarchívu TV Markíza, ktorý nájdete na tomto odkaze. Dvojicu nájdete v minutáži 14:55. O Martine Koniarikovej si môžete prečítať aj v našich starších článkoch, v ktorých sme vám predstavili jej vlastné piesne. Ak by ste sa ju rozhodli podporiť, sledovať ju môžete na jej Instagrame či Youtube kanáli. Veríme, že sa Martina a Giovanni popasujú aj s ďalšími neľahkými úlohami, ktoré ich v súťaži čakajú a my im rozhodne budeme držať palce!

reklama

 

ZDROJ: SUPERSTAR.MARKIZA.SK

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdieľať na Facebooku