28.04.2024, meniny má
27. marca 2020

Seredčania, prekonáme minulý piatok? Dnes sa bude opätovne tlieskať slovenským hrdinom aj v našom meste

Seredčania, prekonáme minulý piatok? Dnes sa bude opätovne tlieskať slovenským hrdinom aj v našom meste
Zdroj: zoznam.sk
reklama

Naprieč celým Slovenskom sa skoro každý večer ozýva potlesk venovaný všetkým tým, ktorí sa počas týchto dní nezastavia. Tlieska sa zdravotníkom, hasičom, policajtom, predavačkám, vojakom a ďalším profesiám. Potlesk si totiž zaslúžia všetci, ktorí v týchto dňoch stoja v prvej línii v boji s koronavírusom.

Minulý piatok 20. marca 2020 sa zapísal ako najsolidárnejší deň v histórii od vzniku SR vďaka obrovskému potlesku, ktorý sa ozýval celým Slovenskom. Zahanbiť sa nedalo ani mesto Sereď, o čom ste nás presvedčili aj prostredníctvom videí v komentároch pod príspevkom. Poďme si tento moment zopakovať, pretože dnes 27. marca o 20.00 hod. sa bude konať potlesk č. 2, kedy sa opäť k oknám postaví celé Slovensko, a to vďaka iniciatíve #potleskprezdravotnikovahasicov.

„Otvorme okná, poďme na balkón a pošlime odkaz všetkým, ktorí za nás bojujú priamo v prvej línii proti koronavírusu! Veľký potlesk všetkým zdravotníkom, hasičom, policajtom a ďalším! ĎAKUJEME!“ Novodobí hrdinovia posledných dní si takýto potlesk zaslúžia a my ďakujeme všetkým, ktorí sa tejto výzvy zúčastňujú. Prosíme tiež o zdieľanie, nech sa táto informácia dostane ku každému z nás. Padne dnes rekord?

ZDROJ: FB POTLESK PRE ZDRAVOTNÍKOV A HASIČOV

reklama

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Potlesk pre zdravotníkov a hasičov
Zdieľať na Facebooku