27.04.2024, meniny má
14. septembra 2020

V Sedite si pripravili pre kolegov milé prekvapenie. Cykloolovrant dostal každý, kto chodí do práce na bicykli

V Sedite si pripravili pre kolegov milé prekvapenie. Cykloolovrant dostal každý, kto chodí do práce na bicykli
Zdroj: Sedita
reklama

Naše voňavé Pečivárne zamestnávajú stovky ľudí zo Serede aj okolia. Už niekoľko desaťročí sú právom považované za jednu z najsilnejších, najstabilnejších a najlepších potravinárskych firiem na Slovensku. Okrem toho získali skvelé ocenenie v súťaži Zdravá firma roka 2019.

I.D.C Holding, a.s., teda naša Sedita, sa vtedy umiestnila na úžasnom 3. mieste spomedzi 26. výrobných firiem. Je naozaj obdivuhodné, že umiestnenie získala aj slovenská potravinárska firma. Aj to je dôkaz, že v Sedite sa o zdravie svojich zamestnancov naozaj zaujímajú a starajú. My sme vás o tom už tiež informovali v tomto článku z minulého roka. 

V Pečivárňach sa o zamestnancov starajú

Štýl práce, pracovné prostredie a podmienky sa tu markantným spôsobom zmenili a to, na čo sa pamätajú starší obyvatelia nášho mesta, už nie je pravdou. Výrazná technologická modernizácia výroby zabezpečila, že ľudia chodia do práce radi a rozvíjajú sa vo svojom odbore.

V Sedite sa tiež zaujímajú o psychické zdravie zamestnancov, čo je dnes veľmi dôležité. Okrem toho sa zaujímajú aj o fyzickú stránku svojich kolegov a pripravujú pre nich často rôzne akcie či aktivity.

reklama

Zdroj: Sedita

Cykloolovrant pre kolegov

Dobré veci treba podporovať. A tak sa v Pečivárňach rozhodli, že zamestnancom, ktorí chodia do práce na bicykli, usporiadajú malé prekvapenie v podobe zdravého a chutného olovrantu. Na čerstvom ovocí, pekárenských výrobkoch, džúsoch a, samozrejme, „seditovských“ maškrtách si mohli pochutnať všetci cyklisti, ktorí prišli 10. septembra 2020 do práce na bicykli.

Okrem olovrantu si registrovaní cyklisti vyzdvihli praktický športový darček – multifunkčnú šatku, ale aj originálne tričko tohtoročnej cyklokampane, vďaka ktorému sa stanú skutoční cyklohrdinovia. 

Do Sedity na bicykli 

Do práce na bicykli je národná kampaň, ktorej hlavným cieľom je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy v mestách, vyzvať samosprávy na Slovensku na vytváranie kvalitných podmienok pre ekologické druhy dopravy v meste, motivovať zamestnávateľov k budovaniu vhodných podmienok pre zamestnancov dochádzajúcich do práce na bicykli a motivovať zamestnancov, aby viac používali túto formu alternatívnej dopravy pri každodennom cestovaní do práce. Písali sme o nej aj v našom nedávnom článku.

Seditá má tento rok v kampani zaregistrovaných 39 súťažiacich v 12 tímoch. V rámci Slovenska je zatiaľ ako spoločnosť na 21. mieste z celkového počtu 1 020 prihlásených firiem. V rámci Serede je vedúcim tímom tím z Pečivární – Bobríci, ktorý má na konte 580 km. Vedúci pretekár za Sereď je zamestnanec Janko, ktorý zatiaľ najazdil na bicykli úctyhodných 294 km.

Zdroj: Sedita

Zdroj: Sedita

Zdroj: Sedita

Zdroj: Sedita

Zdroj: Sedita

Zdroj: Sedita

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: dopracenabicykli.eu, Sedita
Zdieľať na Facebooku