27.04.2024, meniny má
20. marca 2021

Seredčania Lucia a Marek otvorili v našom meste krásny obchod Honeyland. Ich ponuka je plná skvelých detských produktov

Seredčania Lucia a Marek otvorili v našom meste krásny obchod Honeyland. Ich ponuka je plná skvelých detských produktov
Zdroj: seredsity.sk

V tejto zvláštnej dobe, kedy mnohé prevádzky končia svoju pôsobnosť, je takmer malým zázrakom, ak vznikne niečo nové, pekné a užitočné. Podobný príbeh píše aj nový obchod v našom meste s názvom Honeyland.

Seredčania Lucia Poništová a Marek Marenčák sa rozhodli, že sa aj napriek nepriaznivej dobe pokúsia vytvoriť v Seredi miesto pre všetkých rodičov a ľudí, ktorí majú v rodine malé detičky.

Honeyland je obchod, v ktorom si môžete zaobstarať takmer všetko potrebné pre svoje deti. Pomôcky pre mamičky a oteckov, krásne detské oblečenie, kompletnú rodičovskú výbavu a, samozrejme, veľmi veľa druhov rôznych hračiek od výmyslu sveta. Od tých menej náročných až po tie, ktoré rozvíjajú myslenie a motorické zručnosti našich najmenších.

Ak chcete vidieť všetky novinky, ktoré ponúkajú, určite vám odporúčame sledovať ich sociálne siete Facebook a Instagram, kde prezentujú svoj tovar. V prípade otázok ich neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0907 508 986 alebo emailom na adresu obchod@honeyland.sk.

reklama

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Sme Lucia, Marek a Zoja. Spolu tvoríme Honeyland

Ako sme spomínali vyššie, obchod založili Seredčania Lucia a Marek, ktorí sú už taktiež rodičmi. Sami cítili nedostatok detského sortimentu v našom meste, hlavne toho kvalitného.

Jedného dňa si povedali, že túto situáciu chcú zmeniť a rozhodli sa otvoriť v našom meste detský obchod Honeyland. Svoje brány otvorili v decembri minulého roka na Pekárskej ulici (Kúpeľné námestie) a od začiatku pôsobenia sa veľmi tešili z každého jedného zákazníka, ktorý navštívil ich obchod.

Nakoľko majitelia sú sami rodičmi malej 9-mesačnej Zoje, chcú pre ňu, ako každý rodič, len to najlepšie. Preto majú väčšinu sortimentu vyskúšanú a otestovanú a práve toto vnímajú ako svoju veľkú výhodu. Dokazuje to aj pozitívna spätná väzba od zákazníkov.

Značky a produkty, ktoré tu nájdete, sú pre deti nezávadné a žiadnym spôsobom nemôžu ohroziť zdravie detí. Pri výbere produktov sa kládol dôraz nielen na prísny výber dodávateľov, ale aj na materiály použité pri výrobe. Len pre príklad, všetky bábiky sú z ľanu a bavlny a všetky hračky sú vyrobené z dreva.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Široká ponuka, z ktorej si vyberie každý

Ponuka sortimentu je vskutku bohatá. Čo sa týka detského oblečenia, tak tu nájdete krásne detské body, v ktorých sa malé deti budú cítiť ako v bavlnke. Okrem toho majú v ponuke aj ďalšie veľmi zaujímave súčasti oblečenia, ktoré určite odporúčame pozrieť.

Z hračiek nás veľmi zaujali drevené kocky značky Boobo Toys ukrývajúce 6 až 20 aktivít pre deti, ktoré podporia zmyslový, ale aj emočný rozvoj dieťaťa a dajú im priestor hľadať, pozitívne sa učiť zo svojich chýb a tvorivo sa rozvíjať. Veľmi dôležitou informáciou je, že hračky, ktoré nájdete v tomto obchode, sú vyrobené z ekologických materiálov.

Okrem toho tu nájdete rôzne kreatívne hračky, maľovanky, skladačky, bábiky a plyšové zvieratká z mäkučkých materiálov, ktoré si okrem detí určite obľúbia aj rodičia.

Obľúbeným tovarom sú aj väčšie prebaľovacie či cestovné tašky, do ktorých zbalíte všetko potrebné, či chutné batohy pre najmenších. Seredčania si tiež obľúbili nerezové termosky na vodu s peknými detskými motívmi.

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

V obchode Honeyland nájdete tiež veľký výber rodičovského sortimentu, ako mixéry, sterilizátory, odsávačky či teplomery. Sortiment je ďalej doplnený o podbradníky, nočníky, dojčenské fľaše a hrnčeky, osušky, vaničky, misky na jedlo a mnoho ďalšieho.

Ak si potrpíte na kvalitu, tak Honeyland ponúka produkty značiek Philips AVENT, Bibs, MushieSuavinēx, Fresk, Childhome, Juuj a ďalšie svetové a slovenské značky, ktoré sú overené tisíckami zákazníkov po celom svete.

Obrovským hitom sa stali mamičkami obľúbené cumlíky značky Bibs, ktoré si nevedia vynachváliť.

Skvelou správou je, že v ponuke majú aj produkty značky Kendamil, ktoré patria k tým najkvalitnejším na trhu. Ich dojčenské mlieká alebo detské kaše si obľúbili deti po celom svete.

V Honeylande nakúpite aj cez eshop

Ako sme spomínali vyššie, Honeyland sa nachádza na Pekárskej ulici č. 2115/19. Tento obchod budete môcť navštíviť od pondelka do piatku, v čase od 9.00 hod. do 17.00 hod. 

Pre tých, ktorí radšej nakupujú cez internet, máme dobrú správu. Tou je moderný a hlavne prehľadný eshop, v ktorom si viete zaobstarať všetko potrebné pomocou niekoľkých kliknutí. Nájdete ho na tomto odkaze alebo tak, že do svojho vyhladávača napíšete www.honeyland.sk.

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Všetok dostupný tovar budete môcť sledovať z pohodlia vášho domova. Ak si však tovar pred zakúpením chcete najprv prezrieť, tak to nie je problém a môžete tak urobiť návštevou kamennej predajne.

Majitelia by sa aj touto cestou radi poďakovali veľmi šikovným chalanom zo seredskej spoločnosti Adventure Soul Media, ktorá im vytvorila eshop na mieru.

Honeyland. Všetko pre našich najmenších v Seredi

Sme veľmi radi, že v našom meste aj v tejto ťažkej situácii vyrástol krásny obchod, ktorý má určite potenciál na to, aby tu s nami bol aj po ďalšie roky. Niečo podobné v Seredi veľmi chýbalo a rodičia tak už nebudú musieť za podobnými produktami cestovať do iných miest.

Dúfame, že príchod Honeylandu ocenia nielen rodičia, ale aj starí rodičia, súrodenci či iní rodinní príslušníci, ktorí budú chcieť kúpiť niečo pekné pre našich najmenších. Tento obchod vám jednoznačne odporúčame navštíviť.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Zdroj: Seredsity.sk/Fany Ambrózyová

Článok vznikol v spolupráci s Honeyland.

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci s Honeyland.
Zdieľať na Facebooku