28.04.2024, meniny má
22. februára 2021

AKTUÁLNE: Polícia pátra po 31-ročnom Tomášovi zo Serede. Jeho auto našli pri Váhu

AKTUÁLNE: Polícia pátra po 31-ročnom Tomášovi zo Serede. Jeho auto našli pri Váhu
Zdroj: FB Polícia SR - Trnavský kraj/vvp.sk
reklama
Polícia pátra po 31-ročnom Tomášovi zo Serede. Od štvrtka je vyhlásený za nezvestného. Tomáš naposledy volal so svojou matkou cez videohovor vo štvrtok 18. februára 2021 krátko pred 19.00 hod. V tom čase sa nachádzal v obci Vinohrady nad Váhom u svojej starej mamy. Odtiaľ neskôr odišiel na svojom aute Škoda Fabia na neznáme miesto. Nikto z blízkych sa s ním odvtedy nedokázal spojiť.

Auto nechal pri Váhu

Policajti našli jeho auto zaparkované a uzamknuté neďaleko rieky Váh vo Vinohradoch nad Váhom pod časťou Paradič. Policajné hliadky spolu so psovodom a služobným psom prepátrali okolie. K policajtom sa pridali aj hasiči na člne, ktorí prehľadali oba brehy rieky v niekoľko kilometrových úsekoch.

Popis hľadaného

Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky.

Ak ste tohto muža videli alebo viete, kde, prípadne s kým by sa mohol zdržiavať, ihneď kontaktujte bezplatnú linku 158 alebo napíšte súkromnú správu na FB stránku Polícia SR – Trnavský kraj.

Podporte článok zdieľaním!

Zdroje: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Zdieľať na Facebooku