27.04.2024, meniny má
16. júna 2021

AKTUÁLNE: V Obci Šoporňa prišlo dnes ráno k výbuchu bankomatu. Udalosť od ranných hodín vyšetruje polícia

AKTUÁLNE: V Obci Šoporňa prišlo dnes ráno k výbuchu bankomatu. Udalosť od ranných hodín vyšetruje polícia
Zdroj: FB Milan Balaz/strbskepleso.sk
reklama

Podľa informácií občanov z neďalekej obce Šoporňa prišlo dnes v ranných hodinách (približne o 2.30 hod.) k výbuchu bankomatu. Udalosť od rána vyšetruje polícia. Podľa zatiaľ zistených informácií výbuch poškodil vstupné dvere do predajne COOP Jednota, ktoré sa nachádzajú v jeho tesnej blízkosti.

Podľa slov občanov išlo o silný výbuch, ktorý počuli v blízkosti bankomatu. Na mieste sú okrem policajtov aj pyrotechnici. Polícia potvrdila informácie, že osoby prišli do obce Šoporňa na aute a za pomoci nezistenej látky poškodili bankomat umiestnený na predajni potravín.

Explóziou prišlo pravdepodobne aj ku krádeži peňazí a ku škodám na majetku. Presné škody sa stále vyčíslujú. Zatiaľ ešte nie je známe, aká suma bola z bankomatu ukradnutá. Čakáme na ďalšie informácie z polície a článok budeme podľa zistených informácií priebežne aktualizovať.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci v súbehu s trestným činom poškodzovania a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

reklama

Bankomaty vybuchovali aj v iných častiach Slovenska

Bankomat, ktorý vybuchol dnes ráno v Šoporni, nie je jediný. Bankomatová mafia vyčíňala aj na iných miestach. Približne v podobnom čase vybuchol aj bankomat v obci Výčapy-Opatovce. Ukradnutá čiastka zatiaľ nebola vyčíslená. K výbuchu bankomatu prišlo v ranných hodinách aj na východe Slovenska, presne v obci Turňa nad Bodvou. Predbežná škoda v tejto obci je zatiaľ vyčíslená na 35 000 eur, informuje Startitup.sk.

O výbuchu bankomatu v Šoporni už informuje aj Televízia Markíza na svojej stránke na Facebooku.

Zdroj: FB Šoporňa/Milan Balaz

Zdroj: FB Michal Luciak

Podporte článok zdieľaním.

Zdroje: FB Michal Luciak
Zdieľať na Facebooku