27.04.2024, meniny má
3. júla 2021

Pomôžte ZŠ vo Vinohradoch nad Váhom k revitalizácii školského dvora. Hlasovanie v Tescu bude prebiehať už len pár dní

Pomôžte ZŠ vo Vinohradoch nad Váhom k revitalizácii školského dvora. Hlasovanie v Tescu bude prebiehať už len pár dní
Zdroj: ludialudom.sk/puchov.in
reklama

Základná škola vo Vinohradoch nad Váhom sa zapojila do programu spoločnosti Tesco Vy rozhodujete, my pomáhame s projektom na revitalizáciu školského dvora. Obnova tohto priestoru je pre jeho upadnutý stav viac než nutná. K oživeniu a premene školskej plochy je však potrebné vaše hlasovanie, ktoré bude prebiehať ešte do nedele 11. júla 2021.

Program Vy rozhodujete, my pomáhame rozdal v priebehu ôsmich predchádzajúcich ročníkov 1 162 400 eur. Jeho cieľom je podporovanie činnosti a rozvoja v miestnych komunitách a tiež povzbudenie obyvateľov, aby menili svoje najbližšie okolie k lepšiemu.

Školský dvor si zaslúži vysnívanú premenu

Školský dvor je pre žiakov dôležitým miestom, kde si môžu po sedení na hodinách oddýchnuť na čerstvom vzduchu, no taktiež slúži aj na ďalšie voľnočasové a vzdelávacie aktivity. Na to, aby naň deti chodili s radosťou a aby mohol plniť svoju funkciu, je dôležité, aby bolo jeho okolie upravené a príjemné.

„Pomôžete nám, prosím, vytvoriť pekný a bezpečný školský dvor pre deti vo Vinohradoch nad Váhom. Na školskom dvore sa nachádzajú rastliny, ktoré sú prestarnuté, vyschnuté, školský dvor tak vyzerá zanedbaný a opustený. Chceli by sme vytvoriť pekné miesto, kde sa deti môžu bezpečne hrať a vzdelávať,“ uviedla základná škola.

reklama

Zdroj: FB OZ Lepšie Vinohrady

Tesco v rámci programu rozdelí takmer 170 000 eur organizáciám po celom Slovensku. Na projekty pre miestne komunity sú určené granty vo výške 1 300, 600 a 300 eur. O víťazovi rozhodujete svojím hlasovaní práve vy, preto túto šancu nepremeškajte a pomôžte svojej miestnej komunite.

Ako môžete hlasovať?

Hlasovanie prebieha formou žetónov, ktoré zákazníci získajú pri nákupe vo všetkých predajniach Tesco. Tie následne môžete vhodiť priamo do hlasovacieho boxu v predajni Tesco Pata alebo na zberné miesta, ktorými sú ZŠ a MŠ vo Vinohradoch nad Váhom, biela schránka umiestnená na plote Obecného úradu a predajňa Víno Chudý.

Hlasovanie bude prebiehať ešte do nedele 11. júla 2021, a preto k výhre určite pomôže aj každé zdieľanie. Výsledky budú známe už v priebehu tohto mesiaca.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB OZ Lepšie Vinohrady, tesco.sk
Zdieľať na Facebooku