28.04.2024, meniny má
29. septembra 2021

Seredčanka Natália Lopašovská súťaží v markizáckej šou Farma. Má šancu vyhrať rozprávkovú výhru 75 000 eur

Seredčanka Natália Lopašovská súťaží v markizáckej šou Farma. Má šancu vyhrať rozprávkovú výhru 75 000 eur
Zdroj: farma.markiza.sk/ IG tvmarkizaofficial
reklama

Na obrazovkách TV Markíza sa vysiela v poradí už 13. séria dlhoročne obľúbenej reality šou Farma, ktorá sa v tomto ročníku vrátila späť ku svojim koreňom a bude poriadne drsná!

Opustenému statku vdýchlo život 15 súťažiacich z rôznych kútov (nielen) Slovenska, ktorí bojujú ďaleko od civilizácie v horách Považského Inovca o rozprávkovú výhru 75 000 eur.

Natália Lopašovská – súťažiaca v reality šou Farma

Natália Lopašovská je 21-ročná Seredčanka, ktorá v našom meste prežila celý život. V Seredi navštevovala Základnú školu Jána Amosa Komenského a následne obchodnú akadémiu. Ako sama hovorí, je veľmi naviazaná na svoju rodinu, s ktorou má výnimočný vzťah a aj preto nešla študovať inam.

Venovala sa aj modelingu, nakoľko ju od 14 rokov intenzívne oslovovali modelingové agentúry. Za posledné dva roky mala niekoľko reklamných fotení a zistila, že práve toto ju veľmi baví. Minulý rok bola dokonca jednou z finalistiek Miss Slovensko 2020.

reklama

Čo sa týka jej koníčkov, momentálne sa venuje fitness a rada chodieva na dlhšie prechádzky do prírody so svojím štvornohým miláčikom. Odmalička sa venovala tancu a na ZUŠ v Seredi študovala aj výtvarné umenie, ktorému sa venuje dodnes. Vo voľnom čase sa taktiež venuje tvorbe rôznych účesov, napr. aj festivalových účesov z kanekalonu. Aktuálne skúša šťastie v súťaži TV Markíza Farma.

Zdroj: IG tvmarkizaofficial

Toto farmári nečakali

Na Farme vládla poriadne dusná atmosféra. Kto šou sleduje, určite vie, prečo. Súťažiacim sa totiž stratilo až šesť oviec a keďže hospodár Martin je na zvieratá veľmi háklivý, všetci sa triasli strachom. Všetci boli presvedčení, že Martin príde s tvrdým trestom. Buď kus za kus a šiesti z nich pôjdu domov, alebo prídu o prídel jedla. Napokon sa stal pravý opak.

Ovečky sa nakoniec našli, nie však za pomoci farmárov. Na statok s nimi totiž dorazili noví pastieri oviec, ktorých úlohou je starať sa o ne a docieliť, aby sa už nezopakovala situácia, že im ovce ujdú.

Farmársku šou tak doplnili Michal alias Miki, Michala, Natália a Petra. Najväčšia konkurencia pre ženy bude určite Natália, ktorá bola v roku 2020 v dvanástke Miss Slovensko.

Práve na Natáliu Lopašovskú sme všetci pyšní, pretože je zo Serede. Budeme jej preto všetci veľmi držať palce k vysnívanej výhre.

Zdroj: IG farma.markiza

Zdroj: IG farma.markiza

Zdroj: IG farma.markiza

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: IG tvmarkizaofficial
Zdieľať na Facebooku