28.04.2024, meniny má
6. októbra 2021

Ich pečené rebrá či kolená milujú v celom regióne. Manželia Javoroví zo Šintavy ponúkajú v GM Coffee fantastické jedlá

Ich pečené rebrá či kolená milujú v celom regióne. Manželia Javoroví zo Šintavy ponúkajú v GM Coffee fantastické jedlá
Zdroj: Seredsity.sk

Vedeli ste, že v susednej Šintave existuje prevádzka s názvom GM Coffee? Ak nie, tak by ste mali zbystriť vašu pozornosť. Ponúkajú totiž fantastické gastro služby, ktoré si chvália ľudia v celom okolí. Za všetkým stoja manželia Javoroví, ktorí si pred takmer dvomi rokmi splnili svoj sen.

Túto prevádzku nájdete priamo na šintavskom námestí. Ak pôjdete niekedy okolo, určite si ju zapamätajte. Garantujeme vám, že jej služby v blízkej budúcnosti určite využijete, nakoľko okrem klasického denného menu ponúkajú aj iné skvelé jedlá. Ich pečené rebrá v domácej marináde alebo pečené kolená sa stali trhákom a ľudia nielen z nášho mesta si ich doslova zamilovali.

V prípade, že by vás ich služby zaujali, tak ich neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0908 238 293, emailom na info@gmcaffe.sk alebo im jednoducho napíšte správu na ich Facebook.

Zdroj: Seredsity.sk

reklama

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Manželia Javoroví si chceli splniť svoj sen

Mať vlastnú prevádzku, kde môžete vítať hostí a pripravovať im chutné jedlá, ktoré im vyčaria úsmev na tvári, je snom mnohých ľudí pracujúcich v gastro segmente. Výnimkou neboli ani manželia Javoroví, ktorí o tejto možnosti snívali niekoľko rokov. Zhodou okolností sa v roku 2019 naskytla príležitosť, kedy sa uvoľnila prevádzka na námestí v Šintave. Vtedy si uvedomili, že už nemajú na čo čakať a štastie zobrali do vlastných rúk.

Zostávalo teda už iba nabrať dostatočnú odvahu, spočítať všetky výdavky a investície spojené s podnikaním a mohlo sa ísť do toho. Samozrejme, tento sen nevznikol len tak, no bol postavený na pevných základoch. Obaja manželia sú, ľudovo povedané, z fachu a majú bohaté skúsenosti s gastrom a s podnikaním v tomto odvetví.

Tomáš Javor je vyučený kuchár s viac ako pätnásťročnou praxou. Za ten čas stihol nazbierať skúsenosti nielen doma, ale aj v zahraničí. Okrem toho získaval prax napríklad aj v hoteli Carlton, kde nadobudol bohaté skúsenosti. Po návrate domov varil približne 10 rokov v jednej seredskej reštaurácii. O tom, či varil dobre, svedčí aj doba, ktorú strávil na jednom mieste.

Jeho manželka, pani Jana Javorová, je síce vyučená kaderníčka, no už od ukončenia strednej školy si zamilovala prácu čašníčky, ktorú s radosťou a elánom vykonáva dodnes. A takto vznikla dokonalá manželská spolupráca, kde má každý na starosti svoju časť podniku. Obaja by chceli poďakovať aj svojim zamestnancom, s ktorými fungujú ako jedna veľká rodina, za ich obetavú prácu a vždy skvelé výkony.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Ak skúsite ich pečené kolená či rebrá, iné chcieť nebudete

Teraz sa dostávame k tej časti článku, ktorá zasiahne vaše chuťové poháriky. GM Coffee ponúka širokú škálu jedál, ktoré si určite zamilujete. Začneme ich denným menu, ktoré sa stáva čoraz viac populárnejšie aj v Seredi. Aj tu už majú vybudovanú silnú fanúšikovskú základňu, pre ktorú pravidelne rozvážajú obedy pripravované z lokálnych surovín.

Hoci je prevádzka v Šintave, nepredstavuje to žiadny problém. Stačí, ak si objednáte z menu okolo 10.00 hod. a jedlo vám prinesú v čase, aký vám vyhovuje. Každý týždeň majú na výber rôzne druhy jedál, z ktorých si vyberie každý. Nám z denného menu hneď učarovalo pečené kačacie stehno s kapustou, fazuľový guláš, kurací černohor či domáce slivkové pirohy so strúhankou a maslom, ktoré určite vyskúšame.

Okrem skvelého denného menu však pripravujú aj ďalšie jedlá, ktoré vám ihneď učarujú. Medzi najobľúbenejšie s určitosťou patria pečené kolená či rebrá v domácej marináde, ktoré sa tešia čoraz väčšej popularite. Stačí, ak poviete, o koľko kíl týchto pečených pochúťok máte záujem a presný dátum, na kedy ich potrebujete pripraviť.

Pečené kolená či rebrá vám odovzdajú v nerezových misách, ktoré po konzumácii odovzdáte, alebo si prinesiete vlastné nádoby, do ktorých vám túto pochúťku naložia. Ak chcete vašich priateľov či rodinu na oslave kráľovsky pohostiť, určite vám ich odporúčame vyskúšať. Spolu s čerstvým chlebíkom a rôznymi zaváraninami vytvoria dokonalú chuť, ktorá sa hodí na každú väčšiu oslavu.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Hamburgery, pizza, „tatarák“ a úžasné syrové misy

Tu to však, samozrejme, nekončí. Mäsovú misu si môžete vyskladať podľa vašich predstáv a namiesto rebier či kolien tam môžu byť rezne, grilované krídelká, cibuľové krúžky, pečené zemiaky a mnoho ďalšieho. V GM Coffee ochotne vyjdú v ústrety svojim zákazníkom a pripravia pre nich skvelú hostinu presne podľa ich predstáv.

Neodmysliteľnou súčasťou ponuky je už aj medzi Slovákmi obľúbený legendárny „tatarák“ s hriankami a cesnakom. Je to síce o niečo tažšie jedlo, no skvelé dochutenie domáceho tataráku je na nezaplatenie. Okrem všetkého vyššie spomenutého nájdete v ich ponuke aj viaceré druhy hamburgerov, zemiakové placky s kyslou smotanou či kuracie krídelká.

Na výber majú taktiež niekoľko druhov chrumkavej pizze. Z nápojov si vyberiete domáce limonády či radlery, ktoré chutia fantasticky. Okrem toho ponúkajú aj horúcu čokoládu, ktorú si vaše deti určite zamilujú. Vychutnať si môžete aj drink s názvom Bombardino alebo rôzne druhy kávy, ktoré sú samozrejmosťou.

V prípade, že by ste chceli aj niečo bezmäsité, určite skúste ich krásne syrové misy, ktoré potešia nielen vaše oko, ale aj chuťové zmysly. Robia ich vo viacerých variantách a všetky detaily si môžete dohodnúť priamo s majiteľmi na telefónnom čísle 0908 238 293 alebo v správe na ich FB stránke.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zarezervujte si priestor či objednajte catering k vám domov

GM Coffee v Šintave vám ponúka aj možnosť rezervácie si priestoru na vašu oslavu. Či už ide o rôzne rodinné udalosti alebo chcete pre vašich najmenších usporiadať detskú oslavu so všetkým, čo k tomu patrí, táto prevádzka je tá správna voľba. Postarajú sa o všetko od prestierania až po dezert.

Ak by ste chceli oslavu zorganizovať u vás doma, ale nechcete strácať čas varením a prípravou, ani s tým nemajú v GM Coffee problém. Manželia Javoroví prídu aj priamo k vám, kde vám a vašim hosťom navaria skvelé jedlo a postarajú sa aj o jeho servírovanie.

Výhodou tejto prevádzky sú dve veľké vonkajšie terasy, na ktorých sa dá sedieť aj v zime. Nakoľko sa prevádzka nachádza v centre obce, môžete tu zažiť aj atmosféru rôznych podujatí. Ide napríklad o vinobranie, spoločné vyrezávanie tekvíc k Halloweenu, Mikuláš a vianočné trhy, Deň detí, varenie gulášu a pod. Rodičia určite ocenia Detský raj – krásny parčík s množstvom zabavných atrakcií pre deti, ktorý je hneď vedľa tejto prevádzky.

Dúfame, že sa nám opäť podarilo pre vás priblížiť jednu z neďalekých gastroprevádzok, o ktorej ste možno nevedeli. Ak vás naše slová či fotky upútali a rozhodli ste sa ich navštíviť, resp. by ste chceli využiť ich služby, neváhajte ich kontaktovať na telefónnom čísle 0908 238 293 alebo im jednoducho napíšte správu na ich Facebook.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Článok vznikol v spolupráci s GM Coffee.

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci s GM Coffee.
Zdieľať na Facebooku