27.04.2024, meniny má
15. októbra 2022

ŠKF Sereď organizuje pre mládežnícku sekciu halloweensku párty. Súťažiť sa bude o najkrajšiu masku, tanec aj spev

reklama

Väčšina Seredčanov pravdepodobne slávi Sviatok všetkých svätých a Pamiatku zosnulých návštevou cintorína. O Halloweene, ktorého moderná verzia k nám dorazila z USA, ste si mohli prečítať aj v našom staršom článku.

Keďže sa blíži halloweenske obdobie, futbalový klub ŠKF Sereď sa rozhodol zorganizovať znovu jednu milú a zároveň strašidelnú akciu pre najmenších futbalistov.

Halloween párty

Snahou ŠKF Sereď je vychovávať talentovanú mládež a neustále zlepšovať mládežnícku sekciu pod taktovkou trénerov s dostatočnou odbornosťou a kvalifikáciou. Čas od času však treba deťom dopriať aj odreagovanie od každodenných povinností a dožičiť im trochu zábavy a voľnosti. To bolo aj jednou z myšlienok zorganizovania halloweenskej párty.

Halloween párty sa uskutoční vo štvrtok 27. októbra 2022 v čase od 17.00 do 21.00 hod. v priestoroch veľkej telocvične na ZŠ s MŠ kráľa Svätopluka v Šintave. Párty sa môžu zúčastniť kategórie U8 až po U15, ale môžu sa, samozrejme, zapojiť aj dospelí.

reklama

Súťažiť sa bude o najkrajšiu masku, o najlepšieho tanečníka/tanečníčku a najkrajší hlas/spev. Deti sa môžu tešiť na sladkosti a kopec zábavy.

Zdroj: Zdeno Hrehor

Zdroje: ŠKF Sereď/Zdeno Hrehor
Zdieľať na Facebooku