02.05.2024, meniny má
23. novembra 2022

Benefičný ples plný hviezd sa opäť uskutoční v seredskom dome kultúry. Výťažok z plesu poputuje na podporu hendikepovaných detí

Benefičný ples plný hviezd sa opäť uskutoční v seredskom dome kultúry. Výťažok z plesu poputuje na podporu hendikepovaných detí
Zdroj: FB Pomocníček o.z.
reklama

Občianske združenie Pomocníček usporadúva už 10. jubilejný ročník Benefičného plesu plného hviezd, ktorý sa po dvojročnej online pauze uskutoční v seredskom dome kultúry.

Organizácia predchádzajúcich ročníkov sa musela prispôsobiť opatreniam pandémie, no tentokrát budete môcť zažiť jedinečnú atmosféru obľúbeného plesu so všetkým, čo k nemu patrí.

Cena vstupného je 95 eur a všetok výťažok bude použitý na podporu zdravotne znevýhodnených detičiek. Pomôcť im budete môcť svojou účasťou 4. februára 2023 o 19.00 hod.

Programom vás prevedie obľúbená moderátorská dvojica

Večerom vás bude už tradične sprevádzať Adela Vinczeová, ktorá sa za roky moderovania Benefičného plesu plného hviezd stala jeho neoficiálnou ambasádorkou. Na moderovanie jubilejného 10. ročníka však nebude sama.

reklama

Pripojí sa k nej aj Matej Sajfa Cifra, s ktorým tvorila dlhé roky vo Fun rádiu jednu z najznámejších moderátorských dvojíc. O zábavu teda v tento skvelý večer núdza naozaj nebude.

Zdroj: FB Pomocníček o.z.

Ples rozozvučí množstvo hudobných žánrov

Do tanca vám zahrá Bystrík banda, ktorá sa vo svojej tvorbe už niekoľko rokov venuje prerábkam ľudových piesní. Meno nesie podľa speváka Bystríka z Trnavy, ktorý na tomto plese vystupoval aj po minulé roky.

Tešiť sa môžete aj na Dominiku Titkovú & Friends, s ktorými si budete môcť zatancovať na tie najlepšie tanečné hity všetkých čias a miest. Osemčlenná kapela prinesie zvuky od Balkánu až po Karibik alebo, ako vravia, od Duchoňa po Rammstein.

Svojím hlasom vás očarí aj slovenská acapella skupina s názvom Voising, ktorá spieva prevažne populárne piesne svetových, ale aj slovenských hviezd bez použitia hudobných nástrojov. Noc zakončí skvelým setom DJ Sonic z Piešťan.

Večer plný hviezd

Hosťami jubilejného ročníka budú Adam Bardy a Dominika Rošková, ktorých môžete poznať ako tanečný pár z relácie Let´s Dance. Bardy sa na televíznych obrazovkách objavil v seriáloch Pán profesor či Druhá šanca. Zaujímavou však je aj jeho práca čestnej stráže samotnej prezidentky.

Tanečníčka Dominika Rošková sa stala spoločne so svojím tanečným partnerom finalistkou Európskeho pohára a 30. najlepším párom sveta v latinsko-amerických tancoch.

Ďalším hosťom bude obľúbená hip-hop tanečná skupina LY Dance United zo Serede, ktorá je nositeľom titulu majster a vicemajster Európy v školskom roku 2016/2017. Ich vystúpenie ste prednedávnom mohli vidieť aj v relácii Česko Slovensko má talent.

Prekvapenie na záver

Okrem hudobnej zábavy a zaujímavých hostí vás bude čakať aj stand-up vystúpenie, fotobúdka a dokonca aj prekvapenie. „Tešíme sa na všetkých, ktorí tento večer strávia s nami,“ napísal OZ Pomocníček v statuse na sociálnej sieti.

Veríme, že si tento jedinečný večer užijete naplno, no najmä, že sa vďaka vašej účasti dostane pomoci deťom, ktoré to potrebujú najviac.

Zdroj: FB Pomocníček o.z.

Zdroje: FB Pomocníček o.z.
Zdieľať na Facebooku