28.04.2024, meniny má

Zapojíte sa do súťaže o najlepšiu štrúdľu v Seredi? Víťaza čakajú skvelé ceny a spoznáme ho na Mestskom pikniku

22. augusta 2018
22. augusta 2018

Zapojíte sa do súťaže o najlepšiu štrúdľu v Seredi? Víťaza čakajú skvelé ceny a spoznáme ho na Mestskom pikniku

reklama

Členovia OZ Mladá Sereď sa rozhodli nájsť tú najlepšiu štrúdľu v Seredi a okolí. Prihlásiť sa môže ktokoľvek a víťaza spoznáme na Mestskom pikniku v Zámockom parku, o ktorom sme vám písali v našom článku. 

V roku 2016 si Mladoseredčania pripravili súťaž o najlepší jahodový koláč. Tá sa stretla s veľkým záujmom a na prihlásených koláčoch si pochutili všetci účastníci pikniku. Tento rok je však hlavným hrdinom iné potešenie.

Súťaž o najlepší jahodový koláč na pikniku v roku 2016. Zdroj: Mladá Sereď

Štrúdľa. Obľúbený dezert, ktorý poznáme v nespočetne veľa rôznych verziách. Každá domácnosť má svoj jedinečný recept a ťažko nájsť dve, ktoré by chutili úplne rovnako. Milujeme makové, tvarohové, orechové, čerešňové, jablkové, ale aj slané variácie.

reklama

Jablková štrúdľa. Zdroj: pillsbury.com

Mladá Sereď chce nájsť autora tej úplne najlepšej v celom meste. Nezáleží na spôsobe prípravy, nezáleží na tom, čím bude naplnená. Hľadá sa tá, ktorá dosiahne najvyššie skóre v objektívnych parametroch, ako je vzhľad, pomer plnky a cesta, konzistencia a samozrejme chuť.

Čo treba splniť pre zúčastnenie sa súťaže? Iba tri veci.

  1. Zaregistrovať sa prostredníctvom tohto formulára.
  2. Upiecť doma v pokoji tú najchutnejšiu štrúdľu.
  3. Priniesť ju v určený čas na Mestský piknik v Zámockom parku

O čo sa hrá? Víťaz získa okrem uznania od porotcov aj poukaz na ľubovoľný kurz pečenia v škole varenie Chefparade. Prví traja umiestnení súťažiaci tiež dostanú balíček pomôcok do kuchyne a balenie produktov od spoločnosti Alpro.

Pre víťaza sú pripravené zaujímavé ceny od spoločností Chef Parade a Alpro

Ak sa chcete dozvedieť viac o súťaži, ale aj o samotnom pikniku, odporúčame vám sledovať Facebook udalosť Mestského pikniku, kde od mladoseredčanov každý deň pribúdajú nové a nové informácie. My na pikniku budeme, veríme, že aj vy!

Spoločná fotografia OZ Mladá Sereď na Pikniku 2016

 

Ak sa vám článok páčil, tak ho podporte zdieľaním na svojom facebookovom profile alebo nás sledujte na našich FB a IG profiloch.

Zdieľať na Facebooku