28.04.2024, meniny má
5. novembra 2018

ŠKF iClinic Sereď opäť vyhrala a bodovala v 3 zápase po sebe. Pozrite sa na krásne góly nášho mužstva

ŠKF iClinic Sereď opäť vyhrala a bodovala v 3 zápase po sebe. Pozrite sa na krásne góly nášho mužstva
AUTOR: ŠTEFAN HUBINÁK
reklama

ŠKF iClinic Sereď momentálne prežíva veľmi pekné obdobie. V posledných týždňoch dokázali seredskí futbalisti bodovať v troch zápasoch po sebe, a na “domácom” ihrisku majú zatiaľ krásnu bilanciu. Zo siedmych zápasov dokázali až 6-krát vyhrať, čo je naozaj fantastické. Veľká škoda, že si tieto zápasy nemôžeme vychutnať u nás doma.

Pevne však veríme, že futbal sa už budúcu sezónu do nášho mesta vráti a spolu s ňou príde aj atmosféra Fortuna Ligy. Prejdime ale k poslednému zápasu, v ktorom hrala Sereď proti AS Trenčín.

ŠKF iCLINIC SEREĎ – AS TRENČÍN 3:1 (2:0)

Pred zápasom favorizovali stávkové kancelárie AS Trenčín a to aj napriek zlej forme. Trenčania prehrali 3 zápasy po sebe a proti Seredi chceli jednoznačne vyhrať. Pred týmto zápasom dokonca vymenili hlavného trénera Ricarda Moniza, ktorého dodatočne nahradil asistent Vladimír Cifranič.

reklama

Domáci začali aktívnejšie a už v 7. minúte mali veľkú šancu, keď prihrávku z ľavej strany ihriska nedokázal v ťažkej pozícii zakončiť Morong. Chýbalo naozaj málo. Sereď sa dočkala v 26. minúte, kedy po peknej prepúšťačke Gatariča zakončoval Ventúra. Takzvanou placírkou trafil loptu presne k ľavej tyčke a dostal náš tím do vedenia 1:0.

ŠKF iClinic - AS Trenčín

Autor: Štefan Hubinák

ŠKF iClinic - AS Trenčín

Autor: Štefan Hubinák

Súper mal svoje šance, no pozorného Penksu nedokázali hráči Trenčína prekonať. V 36. minúte sa Gatarič pohral v strede ihriska s dvojicou súpera a krásnou prihrávkou vysunul Pankaričana, ktorý technicky umiestnil loptu opäť k ľavej žrdi. Túto akciu vám odporúčame si pozrieť na videu nižšie. Polčas sa skončil za stavu 2:0.

Hostia znížili hned na začiatku druhého polčasu v 46. minúte. Hráč Trenčína Mance sa zdiaľky oprel do lopty a po nešťastnom teči domáceho Michalíka sa stav menil na 2:1. Celkovú prevahu na ihrisku mali Trenčania, no nedokázali ju zužitkovať a šancu zo 75. minúty kryl výborný Penksa.

Pravidlo “nedáš dostaneš, potvrdil v 86. minúte Morong, ktorý si nabehol do voľného priestoru a pri nájazde na brankára nezaváhal. Sereď tak vyhrala 3:1 a pripísala si na svoje konto ďalšie, veľmi cenné tri body. Zápas rozhodovali Pavol Chmura, Andrej Hrmo, Martin Špivák a štadión navštívilo 612 divákov.

ŠKF iClinic - AS Trenčín

Autor: Štefan Hubinák

ŠKF iClinic - AS Trenčín

Autor: Štefan Hubinák

Zdroj: www.fortunaliga.sk

„V prvom polčase sme boli dobre organizovaní. Čakali sme na slabé momenty v defenzíve súpera a tie prišli. Okrem dvoch gólov sme mali ešte ďalšie dva-tri protiútoky, ktoré sme nevyužili. Druhý polčas nebol z našej strany ideálny. Zaskočil nás inkasovaný gól hneď v jeho úvode. Hrali sme v hlbokom bloku, báli sme sa o výsledok. Nakoniec sme využili ďalšiu chybu súpera. Za bojovnosť a organizáciu sme si víťazstvo zaslúžili.“ Peter Lérant, asistent trénera Serede

„V prvom polčase sme neboli dostatočne agresívni, defenzíva celého mužstva bola veľmi zlá. Sereď využila ponúknuté šance a získala dvojgólový náskok. V druhom polčase sme zvýšili aktivitu a v poli sme boli jednoznačne lepší. Inkasovali sme po kontre, keď sme už išli do rizika. Od druhého polčasu sa musíme odraziť a pokračovať v takýchto výkonoch. Samozrejme, musíme zlepšiť defenzívu. Potom prídu aj výsledky.“ Vladimír Cifranič, tréner Trenčína

Zostavy:

Sereď: Penksa – Sus, Menich, Michalík, Loduha – Ventúra, Adekuoroye – Ulrich (79. Ondong-Mba), Pankaričan (66. Baez), Gatarič – Morong (89. Richnák)

Trenčín: Hrdlička – Skovajsa, Šulek, Paur, Zubairu – Mašovič, El Mahdioui – Bukari (58. Corryn), Ubbink, Sleegers – Mance (65. Čatakovič)

Zdroje: www.fortunaliga.sk, www.huste.joj.sk
Zdieľať na Facebooku