28.04.2024, meniny má
24. novembra 2018

Adela a Viktor Vinczeoví vás budú baviť ako herci. Už tento pondelok sa v Seredi predstavia s hrou Odchody vlakov

reklama

Manželov Vinczeových určite dobre poznáte z televíznych obrazoviek. Adelu môžete vidieť v reláciach ako Chartshow alebo v obľúbenej talkshow Trochu inak v SND. Viktor sa vám zase prihovára z televíznych obrazoviek ako moderátor hlavných správ na TV Markíza.

Už tento pondelok 26. 11. 2018 o 18:00hod. prídu do seredského Domu kultúry s divadelným predstavením Odchody vlakov, ktoré vás jednoznačne pobaví a rozosmeje. Ide o vynaliezavú a invenčnú komédiu pre dvoch hercov z pera legendárneho autora Petra Zelenku na motívy hry Michaela Frayna.

O čom sú Odchody vlakov?

Je to príbeh o dvoch neúspešných hercoch, ktorí sa aj za cenu totálneho kolapsu snažia zachrániť svoje predstavenie, dobrú povesť a zvláštny milenecký vzťah. Počas 80 minút prináša hra množstvo zábavných a krkolomných situácií.

Tragikomické konanie oboch hlavných postáv odráža ich túžbu po uznaní a vzájomnej blízkosti na javisku i mimo neho. Komický a zároveň citlivý príbeh nabáda k zamysleniu sa nad rolami, ktoré v živote všetci hráme a často nedokážeme určiť, ktorá z nich je tou pravou. Predstavenie je výnimočné netradičným spracovaním príbehu, scenára, réžie i hereckým obsadením.

reklama

 

Podporte dobrú vec a skúste si zasúťažiť

Zažite trošku milej kultúry, ktorou aj pomôžete dobrej veci. Vďaka výťažku zo vstupného podporíte občianske združenie POMOCNÍČEK, ktoré ho využije na pomoc desiatkam rodín po celom Slovensku.

Lístky si môžete zakúpiť v pokladni Kina NOVA v Seredi. Cena lístkov je 15 eur. Adela s Viktorom majú pre vás nachystanú aj zaujímavú súťaž o to, že vás po predstavení odvezú domov v ich aute, čo môže byť pre verných fanúšikov skutočným zážitkom. Ak sa chcete zapojiť do súťaže, kliknite na tento odkaz alebo si pozrite video nižšie.


Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním

Zdieľať na Facebooku