28.04.2024, meniny má
6. marca 2019

Poznáme 5 najpredávanejších kníh v seredskej Panta Rhei. Po akej knihe Seredčania túžili najviac?

reklama

Mesiac marec sa spája nielen s príchodom jari, ale aj s knihami. Iste ste postrehli, že veľkú sieť kníhkupectiev Panta Rhei rozšírila aj novootvorená predajňa v Seredi. Časom sa v našom meste udomácnila a Seredčania si tu prišli na svoje. Preto sme sa spoločne s pracovníčkami seredskej pobočky Panta Rhei pozreli na to, ktoré knihy Seredčanov zaujali najviac a zostavili sme pre vás rebríček tých najpredávanejších.

Ak ste doteraz ešte informáciu o otvorení tejto predajne nepostrehli, určite vám odporúčame náš článok, v ktorom nájdete všetky podstatné informácie. Ešte predtým, ako začnete čítať rebríček TOP 5 najpredávanejších kníh v Seredi, skúste si tipnúť, ktoré sa do samotného výberu dostali. Možno aj tento článok vás privedie k čítaniu kníh a jednu z nich si pôjdete ešte dnes do tohto kníhkupectva kúpiť.

1. Venuša zo zátoky (Dominik Dán)

Kto pozná Dominika Dána vie, že je jedným z najúspešnejších slovenských autorov detektívnych románov. Niet sa čo diviť, že aj jeho ďalšia novinka Venuša zo zátoky obsadzuje prvé priečky. Ak máte chuť na krimi príbeh s dávkou napätia, táto kniha by u vás rozhodne nemala chýbať.

reklama

2. Tri sestry (Táňa Keleová-Vasilková)

Príbeh tejto knihy je odrazom každodennej reality žien. Hrdinkami románu sú tentokrát sestry a ich mama, na ktorú akosi nezostáva čas. Mama tuší, že pre dobro jej najdrahších dcér treba niečo urobiť, kým nie je neskoro. 

3. Priepasť (Jozef Karika)

Po vydaní úspešného mysteriózneho trileru Trhlina od autora zvaného aj majster strachu sa čitatelia dočkali ďalšieho strhujúceho príbehu, ktorý sa tentokrát odohráva v najväčšej pýche Slovenska – v Tatrách. Je stará legenda horských vodcov o nadprirodzenej sile zhadzujúcej ľudí do hlbín iba strašidelná fáma alebo obsahuje aj zrnko pravdy? Nová nebezpečná kniha od autora fenomenálnej Trhliny Jozefa Kariku vás chytí a strhne… do priepasti.

4. Umlčaní (Marek Vagovič)

V stredu 21. februára 2018 zavraždili vo Veľkej Mači investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. Podľa polície bola motívom práca talentovaného žurnalistu. Odhaľoval korupciu, podvody a prepojenia politiky s organizovaným zločinom. Príbeh Jána a Martiny je sprevádzaný výpoveďami dôležitých ľudí v ich živote. Aj vďaka tomu si môžeme pripomenúť dvoch mladých a nevinných ľudí, ktorí boli nespravodlivo umlčaní.

5. Trhlina (Jozef Karika)

Tentokrát nás napínavý dej obľúbeného autora Jozefa Kariku privedie do záhadného bermudského trojuholníka Slovenska – pohoria Tribeč, v ktorom sa hlavný hrdina s priateľmi pokúsi rozlúštiť záhadné miznutie ľudí. Legenda, zámerná mystifikácia alebo desivá skutočnosť? Túto otázku si kladie aj autor. Predkladá strhujúci hororový príbeh a necháva na čitateľovi, aby našiel odpoveď.

Aký bude ďalší rebríček?

Už o pár dní vám prinesieme rebríček najpredávanejších detských kníh v seredskej predajni Panta Rhei. Spoločne zistíme, ktoré knihy detských čitateľov, respektíve ich rodičov najviac zaujali.

Budeme veľmi radi, ak sa nám do komentára pochválite vašou najobľúbenejšou knihou a spoločne zistíme, aké knihy majú Seredčania najradšej.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním

Zdieľať na Facebooku