27.04.2024, meniny má
7. mája 2019

Ktoré sú najpredávanejšie detské knihy v seredskej Panta Rhei? Inšpirujte sa aj vy

reklama

Prednedávnom sme si pre vás pripravili článok, v ktorom ste sa dozvedeli o piatich najpredávanejších knihách v novej predajni kníhkupectva Panta Rhei v Seredi od jej otvorenia. Ak ste ho ešte nečítali, nájdete ho tu. Tentokrát sa spoločne pozrieme na 5 najpredávanejších kníh pre deti v seredskej pobočke Panta Rhei, ktoré si obľúbili nielen naši najmenší, ale aj ich rodičia. Ak sú knihy zábavou nielen pre vaše deti, ale aj pre vás, aspoň jednu z týchto kníh by ste mali mať doma aj vy.

1. Oteckovia (Katarína Mikulíková, Hana Lasicová)

Priaznivci obľúbeného seriálu Oteckovia sa môžu tešiť už aj z jeho knižnej podoby, v ktorej si autorky pripravili zaujímavé informácie zo zákulisia, rozhovory s obľúbenými hercami, fotografie z natáčania a dokonca v nej nájdeme kvízy či hry pre celú rodinu.

2. Ľadové kráľovstvo (autor neuvedený)

Na tých, ktorí si zamilovali animovaný film Ľadové kráľovstvo, čaká kniha s veselými ilustráciami. Prináša opäť veľký príbeh obľúbených hrdiniek – sestier Anny a Elsy, v ktorom tentokrát čelia hrozbe v podobe krajiny večnej zimy. Nakoľko sa s tým budú musieť popasovať, čaká ich množstvo nástrah, kúziel a dobrodružstiev. Jednoducho rozprávka, ktorá oslavuje lásku a sesterstvo.

Zdroj: pantarhei.sk

3. Gerda (Adrián Macho)

Začítajte sa spolu s deťmi do jednoduchého príbehu nebojácnej veľryby Gerdy. Aj vďaka nádherným ilustráciám vás hrdinka prevedie cestou v hlbinách oceánu za jej jasným cieľom – nájsť svoju rodinu. Na cestách zažíva rôzne dobrodružstvá a situácie, ktoré v sebe obsahujú ponaučenia. Bližší opis knižky nájdete na tomto blogu.

Zdroj: mimimalaknihomilka.blogspot.com

4. Malý princ (Antoine de Saint-Exupéry)

Zoznámte svoje ratolesti s doposiaľ najznámejším rozprávkovým príbehom modernej literatúry, s ktorým ste sa už určite stretli. Príbeh pilota a Malého princa ukrýva nádherné myšlienky a metafory, ktoré dokázali chytiť za srdce aj nejedného z nás v akomkoľvek veku.

5. Najkrajšie slovenské rozprávky (Pavol Dobšinský)

Niet nad tradičné ľudové rozprávky z pera najväčšieho slovenského rozprávkara Pavla Dobšinského, na ktorých sme vyrastali aj my. Táto kniha by rozhodne v žiadnej rodine chýbať nemala, nakoľko aj naše deti by mali poznať tento skvost z klenotnice detskej slovenskej literatúry. V knihe nájdete rozprávky o Zlatovláske, dvanástich mesiačikoch, troch zhavranelých bratoch a veľa ďalších.

Zdroj: lestival.sk

Sme veľmi radi, že existujú ľudia, ktorí na knihy ešte nezanevreli a potrpia si na tom, aby si k ním budovali vzťah aj ich deti. Veď v dnešnej dobe je to už akési vzácne, keď detské ruky držia knihu namiesto smartfónu. Rodičia, aj vy máte doma knihomoľa? Nájdete si čas na prečítanie knihy pre svoje ratolesti? Ktoré knihy sú u vás doma najobľúbenejšie? Pokojne nám napíšte do komentárov.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: Pantarhei.sk
Zdieľať na Facebooku