28.04.2024, meniny má
26. septembra 2019

Cez víkend neseďte doma. Príďte sa rozlúčiť s letom, vyrezať si tekvice či sa pokochať krásou koní

Cez víkend neseďte doma. Príďte sa rozlúčiť s letom, vyrezať si tekvice či sa pokochať krásou koní
Zdroj: seredsity.sk/bizref.sk/fotky.sme.sk
reklama

Každý z nás sa nevie dočkať víkendu a v piatok odrátavame minúty do fajrontu. Niektorí sa tešia na sladké ničnerobenie, iných čakajú domáce práce či práce v záhrade a ďalší už cez týždeň vymýšľajú, kam pôjdu cez víkend. My vám dnes prinášame tri víkendové ponuky, ktoré zaujmú hádam všetky generácie.

Rozlúčka s letom na Gazdovskom dvore

Máme síce takmer už koniec septembra, ale nakoľko prvý jesenný deň bol 23. septembra, dá sa povedať, že leto skončilo len pred pár dňami. Preto aj na Gazdovskom dvore vo  Vinohradoch nad Váhom s lúčením počkali a Rozlúčku s letom pre vás prichystali na tento víkend. V piatok 27. septembra 2019 od 18:00 hod. čakajú na vás rôzne špeciality nielen z grilu a o zábavu sa postará hudobná skupina Náhoda Song. Ďalšie informácie sa dozviete na ich oficiálnej FB udalosti.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: FB Gazdovský dvor Vinohrady nad Váhom

reklama

Vyrezávanie tekvíc v Šintave

Jeseň symbolizujú nielen jablká, hrušky či oberačky hrozna, ale aj tekvice. Sú všade. V obchodoch nájdete čerstvé aj umelé, zdobia predzáhradky domov či parapety okien. GM coffe a Obecný úrad v Šintave sa taktiež chytili tohto trendu a pozývajú vás aj spolu s deťmi v sobotu 28. septembra 2019 o 14:00 hod. na Vyrezávanie strašiakov z dyne. Nezabudnite si priniesť nožíky či iné orezávače, tekvice budú zabezpečené.

Zdroj: FB GM coffee

Westernové jazdenie na ranči

Náš posledný tip sa spája s hádam najkrajšími zvieratami – koňmi, pre ktoré majú slabosť muži aj ženy, deti aj dôchodcovia. Ranč na Striebornom jazere pri Galante bude totiž v sobotu 28. septembra 2019 od 11:00 hod. dejiskom Majstrovstiev Slovenskej republiky o Putovný pohár vo westernovom jazdení. Súťažiť sa bude v rýchlostných disciplínach pole bending (slalomové preteky okolo tyčí na čas) a barrel race (preteky okolo sudov na čas). Viac informácií o súťaži nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: FB Ranč na Striebornom jazere Galanta

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Gazdovský dvor Vinohrady nad Váhom, FB GM coffee, FB Ranč na Striebornom jazere Galanta, putovny-pohar-vo-westernovom-jazdeni.sk
Zdieľať na Facebooku