27.04.2024, meniny má
12. februára 2020

Najsexi gynekológ na Slovensku pochádza zo Serede. Fero Janíček sa okrem medicíny venuje aj modelingu

reklama

Po všetkých tých článkoch sme si naozaj istí, že Sereď sa na mape Slovenska rozhodne nestratí. Z nášho mesta pochádza neuveriteľné množstvo talentovaných a výnimočných ľudí a presvedčil sa o tom aj web Dobrenoviny.sk, ktorý priniesol článok o tomto Seredčanovi.

S určitosťou medzi nich patrí aj Seredčan Fero Janíček. Občianskym povolaním je gynekológ a svoju ordináciu má práve v našom meste. Určite aj mnoho našich čitateliek patrí k jeho pacientkam. Pri pohľade na tohto doktora musíme usúdiť, že je doslova stelesnením gréckeho slova „kalokagatia“, ktoré vyjadruje ideál harmonického súladu a vyváženosti fyzickej a duševnej stránky človeka.

Fero sa mohol pokojne venovať modelingu, no svoj život zasvätil pomoci druhým. Už po vyštudovaní medicíny prišla prvá ponuka na modeling, ktorej sa chytil a vyskúšal to. Len pre zaujímavosť, k dnešnému dňu má na svojom instagramovom profile viac ako 27 000 sledovateľov.

„Najprv som vyštudoval medicínu a neskôr som sa v rámci nudy skontaktoval s jedným fotografom a už to išlo samo,“ prezradil Fero jeho začiatky s modelingom pre Dobré noviny.

reklama

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Vždy bude najprv doktorom, až potom modelom

Jedným dychom však dopĺňa, že modeling je vraj len chvíľkovou záležitosťou, a preto sa mu venuje len v rámci voľného času. Od pondelka do štvrtka sa venuje svojim pacientkam v ordinácii a od piatka do nedele je jeho svetom modeling. Vtedy väčšinou kvôli foteniu odlieta do zahraničia. Precestoval už mnohé krajiny, ale najviac sa mu páči práve v Európe.

Ako uviedol pre web Dobrenoviny.sk nervozitu v ambulancii sa snaží hneď odbúrať a uvoľniť napätú atmosféru. Niekedy sa mu pacientky zdôveria aj viac, ako by mali, ale vždy to zostáva v profesionálnej rovine. Hoci sa to na prvý pohľad nezdá, flirtovanie u neho neprichádza do úvahy.

„Žiadna pacientka so mnou ešte neflirtovala. Aj keď som sa niektorej žene páčil, povedala to len sestričke,“ usmieva sa gynekológ.

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Foto: Instagram@fero.janicek

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: dobrenoviny.sk
Zdieľať na Facebooku