28.04.2024, meniny má
21. marca 2020

Tlieskalo celé Slovensko. Slováci ukázali obrovskú podporu a vďaku všetkým, ktorí sa o nás starajú

Tlieskalo celé Slovensko. Slováci ukázali obrovskú podporu a vďaku všetkým, ktorí sa o nás starajú
ZDROJ: IG ZUZANA ČAPUTOVÁ / IG @alexgodaly
reklama

Naprieč celým Slovenskom sa včera 20. marca o 20.00 hod. ozval potlesk venovaný všetkým tým, ktorí sa počas týchto dní nezastavia. Tlieskalo sa zdravotníkom, hasičom, policajtom, predavačkám a ďalším profesiám. Potlesk si totiž zaslúžia všetci, ktorí v týchto dňoch stoja v prvej línii v boji s koronavírusom. Sme veľmi radi, že včera odznel potlesk aj v našom meste.

Novodobí hrdinovia posledných dní si takýto potlesk zaslúžia a my ďakujeme všetkým, ktorí sa tejto výzvy zúčastnili. Zakladateľom iniciatívy #potleskprezdravotnikovahasicov je Vlado Volf.

„Zdravotníci, hasiči, policajti, ale aj všetci, ktorí aktuálne musia robiť, aby potláčali boj s vírusom, to nemajú vôbec ľahké. Iniciatívu som vytvoril preto, aby sme si uctili ich prácu v tejto ťažkej chvíli jedným veľkým celoslovenským potleskom,povedal Vlado Volf pre Dobré noviny.

Teraz si už ale pozrite videá, ktoré natočili Slováci pri včerajšom potlesku. Do tejto iniciatívy sa zapojila aj prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová. Potlesk zo Serede sa vám zobrazí na tomto odkaze.

reklama

Potlesk zo Serede sa vám zobrazí na tomto odkaze. Za video ďakujeme Alex Godályovej.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

#PotleskPreZdravotnikovAHasicov #zuzanacaputova #nasaprezidentka #mojaprezidentka #prezidentka #covid19 #covid_19 #slovensko #slovakia

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

Podporte článok zdieľaním.

Zdieľať na Facebooku