28.04.2024, meniny má
14. septembra 2020

Mäsovýroba Gašparík otvorila najkrajšie mäsiarstvo v Seredi. Ich veľká a pestrá ponuka vás príjemne prekvapí

Mäsovýroba Gašparík otvorila najkrajšie mäsiarstvo v Seredi. Ich veľká a pestrá ponuka vás príjemne prekvapí
Zdroj: Seredsity.sk
reklama

Už je to takmer mesiac, čo do nášho mesta prišla Mäsovýroba Gašparík a otvorila novú a krásnu predajňu. Neboli by sme to my, ak by sme sa tam nešli pozrieť, čo všetko vo svojom sortimente ponúkajú. V dnešnom článku vám predstavíme moderné mäsiarstvo, ktoré budú Seredčania určite radi navštevovať.

Lokalita by už všetkým mala byť dobre známa. Miesto, ktoré je pre mäsiarstvo predurčené a všetci ho dobre poznáte. Nachádza sa na Cukrovarskej ulici hned vedľa DM drogérie a predajne Pepco.

Ak by ste sa o tejto rodinnej spoločnosti z Trnavy chceli dozvedieť viac, určite si kliknite na náš predchádzajúci článok, kde sa dozviete ďalšie zaujímavé informácie. Už v ňom sme písali, že máme veľkú radosť z príchodu kvalitného mäsiarstva práve do Serede.

Ak ste Mäsovýrobu Gašparík ešte nenavštívili, tak vďaka tomuto článku pochopíte, prečo by ste to mali zmeniť. Svojím priestorom, sortimentom a zamestnancami je jednoznačne najlepším mäsiarstvom v našom okolí.

reklama

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Krásne priestory moderného mäsiarstva

Hneď prvé, čo si všimnete pri vstupe do seredskej predajne, je krásny interiér. Ten sa odlišuje od všetkých klasických mäsiarstiev, ktoré ste za život navštívili. Zabudnite na vykachličkovanú a mierne socialistickú podobu starších mäsiarstiev. Nájdete tu krásne prvky dreva a čiernych tabúľ, ktoré tieto priestory výborne dopĺňajú.

Všetky vyložené produkty majú svoje miesto a sú dokonale usporiadané. Aj tento detail hovorí o vysokej profesionalite a dôkladnej príprave na každý deň.

V priestoroch je dostatok miesta pre niekoľkých zákazníkov naraz, takže sa nemusíte obávať prílišného kontaktu s ďalšími zákazníkmi. Tovar je usporiadaný logicky tak, aby sa dalo obslúžiť čo najviac zákazníkov v rade.

Otváracia doba predajne je od pondelka do piatka od 07.00 hod. do 19.00 hod. a otvorené majú pre vás aj v sobotu od 07.00 hod. do 13.00 hod.

Veľmi milý a profesionálny personál

Prevádzku sme boli nafotiť v prvý týždeň jej otvorenia a predpokladali sme, že nápor nových zákazníkov bude veľký a každý bude zvedavý, čo predajňa ponúka.

Za ten čas, ktorý sme tam strávili, dokázali zamestnanci predajne obslúžiť približne 80 ľudí za hodinu. Predstavte si, že každý chce niečo iné a vy musíte nájsť súhru medzi dopĺňaním tovaru do regálov, sledovaním zásob a pripravovaním čerstvých jedál.

Aj ten najväčší nápor dokázali pani predavačky zvládnuť na výbornú a tých pár minút čakania ste vyplnili zoznamovaním sa s predajňou a produktami.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Kvalitné slovenské výrobky aj pre celiatikov

Spoločnosť Gašparík prevádzkuje viac ako 20 predajní mäsa a mäsových výrobkov. Pritom nejde o žiadny zahraničný dovoz, ale poctivé slovenské mäso, ktoré sa u slovenských zákazníkov právom teší veľkej popularite. Stále väčšia popularita firmy a množstvo predajní nepochybne svedčia o najlepšej kvalite mäsových produktov.

V tomto mäsiarstve nájdete jednoducho všetko a sme presvedčení, že každá gazdiná bude odchádzať z nákupu spokojná. To isté platí aj o mužských zákazníkoch, ktorý si taktiež prídu na svoje a dokážu tu nakúpiť mäso na poriadnu grilovačku. Či už ide o bravčovinu, hovädzinu či kuracinu, v seredskej predajni nakúpite ako nikde inde.

Do pozornosti by sme určite chceli dať paštéty značky Gašparík, ktoré získali už niekoľko domácich ocenení. Ak ste aj vy milovníci paštét, tieto si ihneď zamilujete.

V ponuke predajne nájdete tiež obľúbené domáce špeciality, akými sú pečené klobásy, jaternice, rebierka, sekaná či pečené bravčové kolená. Na svoje si prídu aj celiatici, teda zákazníci s intoleranciou na lepok, keďže všetky produkty Mäsovýroby Gašparík sú bez múky (okrem krvavníc a zabíjačkovej kaše), a teda bez lepku.

Kapitolou samou o sebe sú fantasticky vyzerajúce chrumkavé obložené bagety, ktoré sú plné fantastickej domácej šunky. Vyzerajú naozaj výborne a s tými z pumpy sa nedajú ani len porovnať.

Sme veľmi radi, že nášmu mestu dala Mäsovýroba Gašparík šancu a videla v ňom potenciál. My sme presvedčení o tom, že Seredčania ukážu, že sú skvelí a slušní zákazníci, ktorí si takéto krásne mäsiarstvo budú vážiť. Dúfame, že vás tu budeme mať ešte dlhé roky. Na záver si pozrite fotky, ktoré vás presvedčia o všetkom vyššie spomenutom.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Článok vznikol v spolupráci s Mäsovýroba Gašparík.

Zdroje: Mäsovýroba Gašparík
Zdieľať na Facebooku