28.04.2024, meniny má
30. novembra 2020

Podporme spolu krásny projekt „Zelená oáza“ v Seredi. ZŠ Juraja Fándlyho sa snaží získať pre školu finančný dar

Podporme spolu krásny projekt „Zelená oáza“ v Seredi. ZŠ Juraja Fándlyho sa snaží získať pre školu finančný dar
Zdroj: ZŠ Juraja Fándlyho
reklama

Základná škola Juraja Fándlyho v Seredi sa už veľakrát zapojila do rôznych projektov s cieľom získať pre školu nejaké financie a vylepšiť tak vzdelávací proces a prostredie školy. Aj teraz sa rozhodli zabojovať v projekte Gesto pre mesto.

Gesto pre mesto od Raiffeisen banky

Tento milý projekt priniesla Raiffeisen banka a vďaka nemu chce podporiť projekty na zlepšenie života pre všetkých. Projekty s najvyšším počtom hlasov v 49 mestách po celom Slovensku tak podporí finančným darom 1 000 eur.

Zelená oáza na ZŠ J. Fándlyho

Nevyužité átrium školy by sme chceli pretvoriť na multifunkčné miesto. Naši žiaci sa tu budú môcť učiť v zdravom prostredí na čerstvom vzduchu, zároveň bude slúžiť i ako miesto na vystúpenia pre rodičov a starkých, ako terapeutické miesto pre žiakov so ŠVVP a v neposlednom rade i na oddych. Vysadíme liečivé bylinky, revitalizujeme jazierko, opravíme pódium a vychutnáme si chvíle učenia v našej zelenej oáze,“ píše sa v popise projektu.

Zdroj: gestopremesto.sk

reklama

Ako možno hlasovať za projekt?

Hlasovať môže každá osoba staršia ako 18 rokov prostredníctvom online formulára na tejto stránke. Každý však môže hlasovať iba raz za štvrť roka. Projekt, ktorý získa v danom meste najvyšší počet hlasov, bude zverejnený nasledujúci pracovný deň po skončení hlasovania.

Za projekt Zelená oáza môžete priamo na tomto odkaze. Poponáhľajte sa však, pretože hlasovanie končí dnes 30. novembra 2020.

Tak urobme spolu pekné „gesto pre mesto“a podporme tento skvelý projekt pre deti, žiakov a obyvateľov nášho mesta.

Podporte článok zdieľaním a zahlasujte.

Zdroje: gestopremesto.sk
Zdieľať na Facebooku