28.04.2024, meniny má
20. decembra 2020

Vypočujte si Tichú noc trochu inak. Seredský gitarista Jimi Cimbala vám spríjemní 4. adventnú nedeľu

Vypočujte si Tichú noc trochu inak. Seredský gitarista Jimi Cimbala vám spríjemní 4. adventnú nedeľu
Zdroj: FB Jimi Cimbala
reklama

Gitarista Jimi Cimbala je meno, ktoré na súčasnej slovenskej hudobnej scéne rezonuje už dlhšie. Do nášho mesta sa prisťahoval ako 14-ročný a v Seredi žije aj so svojou rodinou. Ku gitare ho to tiahlo absolútne inštinktívne, odkedy nejakým spôsobom začal vnímať svet a začal na nej hrať ako 6-ročný. Podľa jeho slov sa narodil do rodiny, kde v tomto mal a stále má silnú podporu. Celý náš rozhovor s Jimim si môžete prečítať na tomto odkaze.

Na pódiu stál aj s Karlom Gottom

Jimi počas svojho života hral s mnohými známymi ľuďmi. Bolo ich naozaj veľa, a to pri rôznych príležitostiach. Či to boli koncerty, TV vystúpenia alebo napríklad rôzne štúdiové práce. Za všetkých spomenieme napríklad Lucii Bílou, Karla Gotta, Mariku Gombitovú, Helenu Vondráčkovú, Ewu Farnu, Paľa Haberu, Sandru, East17, Suzi Quatro… Jimi sa vyjadril, že sa nedá zabudnúť na priateľský prístup Karla Gotta, charizmu Mariky Gombitovej či parťácke zážitky s Luckou Bílou.

Tak trochu iná verzia Tichej noci

Jimi dnes na svojom Facebooku zverejnil krátky klip, ktorý nedávno nahral na svoj YouTube. Je to upravená verzia známej vianočnej koledy Tichá noc, ktorá poteší hlavne srdcia rockerov. Ak ste ešte nemali dôvod tešiť sa z Vianoc, možno pri vypočutí tejto inštrumentálky si uvedomíte, že dnes je posledná 4. adventná nedeľa. Počas týždňa nás teda čakajú najkrajšie sviatky v roku.

reklama

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Jimi Cimbala
Zdieľať na Facebooku