27.04.2024, meniny má
17. marca 2022

Bajaníkovci vedú úspešnú seredskú firmu EMB-SK. Sedita je s ich prácou spokojná už takmer 30 rokov

Bajaníkovci vedú úspešnú seredskú firmu EMB-SK. Sedita je s ich prácou spokojná už takmer 30 rokov
Zdroj: Seredsity.sk

Vladimír Bajaník sa pred vyše 30 rokmi rozhodol pre podnikanie, ktoré ho lákalo už v mladom veku. Ako vyučený elektrikár zostal v odbore a v roku 1990 začal ponúkať svoje elektroinštalačné služby na základe živnostenského oprávnenia. V roku 2013 následne založil spoločnosť EMB-SK.

Tri dekády úspešného pôsobenia v segmente hovoria jasne o tom, že so svojou firmou sa dokázal v regióne presadiť aj medzi tvrdou konkurenciou. Ešte v 90. rokoch začal pán Bajaník spolupracovať so Seditou, ktorá je doteraz jeho hlavným zákazníkom. Podľa jeho slov ide o lojálnu, dôvernú a dlhodobú spoluprácu, ktorá sa premietla do takmer 30-ročného profesionálneho pracovného vzťahu medzi dvoma firmami.

Žiadna spoločnosť, ktorá figuruje na trhu tak dlho, sa však nezaobíde bez generačnej obmeny. Preto sa o firmu začal aktívne zaujímať aj jeho syn Daniel Bajaník, ktorý už ako 15-ročný pravidelne chodil cez letné prázdniny na brigády. Postupne si prešiel rôznymi etapami od odblankovávania káblov až po náročnejšie elektroinštalácie. Otec ho zoznámil so všetkými podnikateľskými úkonmi a postupne naňho delegoval čoraz viac projektov.

Dnes má Daniel Bajaník už oveľa väčšiu zodpovednosť. Spoločnosť EMB-SK sídliacu na Trnavskej ceste 950 v Seredi rozvíja každým rokom, odkedy v nej aktívne pôsobí. Okrem elektroinštalácií a výroby NN rozvádzačov sa spoločnosť venuje tiež kompletným zabezpečovacím systémom značky JABLOTRON.

reklama

Všetky ich služby vám predstavíme v tomto článku. Ak vás však už teraz zaujímajú informácie z prvej ruky, určite ich kontaktujte na telefónnom čísle 0907 037 727 alebo mailom na elektromontaze@embsk.com. 

Daniel Bajaník a jeho otec Vladimír Bajaník. Zdroj: Seredsity.sk

Sedita je s ich prácou spokojná takmer 30 rokov. I.D.C. Holding je ich hlavný obchodný partner

Keď sme sa od zakladateľa seredskej spoločnosti EMB-SK Vladimíra Bajaníka dozvedeli, že ich hlavný obchodný partner je Sedita, zostali sme v nemom úžase. Dokazujú to nielen archívne a historické fotografie, ale aj početné realizácie a skúsenosti, o ktorých nám pán Bajaník povedal a ktoré môžete nájsť aj na ich webovej stránke www.embsk.com. Sedite, resp. spoločnosti I.D.C. Holding, a.s., zabezpečujú elektroinštalácie, výrobu NN rozvádzačov, projektové dokumentácie a plnohodnotné inžinierstvo šité na mieru podľa ich náročných a špecifických potrieb.

Obchodní partneri, s ktorými sa I.D.C Holding, a.s. rozhodne spolupracovať, musia spĺňať prísne kritériá kvality v každom ohľade a firma EMB-SK medzi nich právom patrí. Hoci by sme vám mohli popísať litánie o profesionálnom a odbornom prístupe firmy EMB-SK, sme presvedčení, že obdobná spolupráca s najväčším slovenským výrobcom cukroviniek hovorí sama za seba. Ako lokálpatrioti sa v redakcii Seredsity.sk veľmi tešíme, že naše mesto je plné takýchto úspešných podnikateľských príbehov.

Zdroj: Seredsity.sk

Elektroinštalácie dodávajú nielen firmám, ale aj domácnostiam

Ich špecializáciou je montáž káblových trás, silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov pre technologické zariadenia a ich automatizácia. Venujú sa tiež montážam, údržbe a oprave elektrických zariadení a bleskozvodov. Riešia výrobné haly, sklady, prístavby a administratívne budovy. Neznamená to však, že svoje služby zabezpečujú exkluzívne len pre skupinu prevádzkarní patriacich pod I.D.C. Holding, a.s., ktorými sú Pečivárne Sereď, Figaro Trnava a závod v Cíferi.

Spoločnosť EMB-SK má dvere otvorené aj pre všetky malé či stredné podniky a živnostníkov. Aby ste si to vedeli predstaviť, svoje služby ponúkajú pre všetky komerčné, obchodné a bytové objekty. Patria sem napríklad nákupné centrá, hotely a developerské projekty. Ako sme spomínali vyššie, osloviť ich môžete aj v rámci súkromných rodinných domov a bytov.

Okrem elektroinštalácií vám firma EMB-SK vyrieši na mieru aj elektrické podlahové vykurovanie, ktoré nesie so sebou veľa výhod a ide o obľúbený typ kúrenia. V miestnosti vám nebude zavadzať žiadny radiátor, vykurovanie je nenáročné na obsluhu a aj údržbu. Praktické riešenie pre všetkých, ktorí vyžadujú najvyššiu mieru komfortu. 

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

EMB-SK vám vypracuje projektovú dokumentáciu, ktorá je základom pre úspešnú elektroinštaláciu

Samozrejmosťou vo firme EMB-SK pri elektroinštaláciách a výrobe elektrických zariadení je vypracovanie technickej projektovej dokumentácie. Ak staviate, tak bez kvalitne vypracovanej projektovej dokumentácie sa nepohnete.

EMB-SK zamestnáva vlastného interného projektanta Ing. Vladimíra Laurinca. Na slovo vzatý odborník spolupracuje s firmou EMB-SK od roku 1993. Interným projektantom je od roku 2015 a pomôže vám pri projekte od samého začiatku. Zabezpečí, aby bola vaša realizovaná elektroinštalácia maximálne bezpečná a najmä praktická podľa vašich individuálnych požiadaviek. 

Ing. Vladimír Laurinec. Zdroj: Seredsity.sk

Projektové dokumentácie pripravia nielen firmám, ale aj fyzickým osobám pri stavbe domov. Elektrické zásuvky totiž musíte mať po ruke všade tam, kde ich v reálnom živote budete najviac potrebovať.

Odborne vypracovaná projektová dokumentácia vám vo finále pomôže ušetriť energie tam, kde treba. EMB-SK navrhujú projektovú dokumentáciu efektívne, spoľahlivo a v súlade s platnými predpismi a normami STN EN, pretože kvalitná projektová dokumentácia je základom pre následnú úspešnú realizáciu elektroinštalácie v celom dome, byte či inom objekte.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: EMB-SK

EMB-SK vyrieši pre váš dom, byt alebo firmu kompletný zabezpečovací systém značky JABLOTRON

Seredská spoločnosť EMB-SK získala počas svojej dlhej histórie podnikania nesmierne množstvo skúseností s elektroinštálaciami v priemysle. Postupom času sa však rozhodli rozšíriť aj do domácností a stali sa oficiálnym partnerom značky JABLOTRON. Začali sa venovať komplexným zabezpečovacím systémom nielen pre firmy, ale aj pre domy a byty.

Profesionálne zabezpečovacie systémy totiž nemôže inštalovať len tak hocikto. Musíte mať za sebou profesionálne školenie, certifikácie a v neposlednom rade musíte získať oprávnenie aj od Krajského riaditeľstva policajného zboru. Samozrejme, toto všetko má firma EMB-SK za sebou a môžete mať istotu, že rokujete s tými najpovolanejšími odborníkmi.

Áno, uvedomujeme si, že alarmy vám dnes ponúkajú aj všemožné e-shopy. Reklamy na zabezpečovacie systémy, kamery, rôzne prvky inteligentnej domácnosti, ktoré si svojpomocne nainštalujete sami podľa stručného návodu. Podobné ponuky za neuveriteľné ceny sa na nás valia zo všetkých kútov internetu.

Za tie ceny to niekedy môže vyzerať lákavo, ale bezpečnosť vašej domácnosti a majetku je určite to posledné, na čom by ste mali šetriť. Váš bezpečnostný systém musí byť maximálne spoľahlivý, overený, automatizovaný a v čo najvyššej možnej miere neprekonateľný. Ani svoje peniaze nezverujete niekomu pokútnemu, ale radšej si ich necháte uložené v banke, však?

Zdroj: www.jablotron.sk

Pocit bezpečia v našom domove je jednoducho na nezaplatenie. Predovšetkým, keď sme mimo svojho domova, niekde na dovolenke alebo výlete, kde chceme mať čistú hlavu a nerozmýšľať nad tým, čo by sa mohlo stať. Vtedy chceme mať všetci istotu, že v našom dome je všetko v maximálnom poriadku. Zabezpečovací systém vám doslova musí byť nablízku, keď vo svojom dome či byte akurát nie ste.

Všetky vaše starosti o váš milovaný domov vám vyrieši zabezpečovací systém JABLOTRON 100+, ktorý má za sebou 30-ročnú históriu profesionálneho výskumu a technologického vývoja. EMB-SK vám nedodáva „len“ zabezpečovací systém. Prináša vám najmä pocit bezpečia a pokoj, ktorý potrebujete, keď ste preč.

Systém JABLOTRON 100+ ochráni vašu nehnuteľnosť pred ohňom, vodou aj plynom

Inteligentná domácnosť musí jednoznačne spĺňať najvyššie bezpečnostné parametre. Spoločnosť EMB-SK má skúsenosti s inštaláciou mnohých prídavných zabezpečovacích prvkov, ktoré sa dajú v rámci systému JABLOTRON doplniť. Dokáže ohlásiť vlámanie, zdravotné ťažkosti, prepadnutie a ochráni vás pred vodou, ohňom a plynom.

Slúži aj ako centrum inteligentnej domácej automatizácie. Prostredníctvom neho si otvoríte garáž, môžete ovládať elektrické žalúzie či spustiť zavlažovanie trávnika. Všetko dokážete ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie MyJABLOTRON, ktorá je veľmi spoľahlivá a neustále aktualizovaná. Dôležitým faktom je, že komunikácia, ktorá v aplikácii prebieha, je šifrovaná a zabezpečená proti zneužitiu. 

Vďaka aplikácii môžete tiež sledovať teplotu v nehnuteľnosti alebo aj spotrebu energií. Vie rozsvietiť svetlo, ovládať kúrenie a upozorní vás aj na príliš vysokú spotrebu. Ak prichádzate domov z dlhšej dovolenky, tak si dopredu dokážete zmeniť temperovanie domácnosti vďaka zónovej regulácii vykurovania. Rovnakým spôsobom si nastavíte napríklad aj teplotu v bojleri. Záplavový detektor, detektor dymu, detektor oxidu uhoľnatého, detektory otvorenia okien – to všetko sú skvelí pomocníci, ktorí vás v dostatočnom predstihu upozornia na nebezpečenstvo prírodných živlov či pred samotným ohrozením vášho zdravia. 

Zdroj: www.jablotron.sk

Profesionáli zo spoločnosti EMB-SK vám nainštalujú aj kompletný kamerový systém, s ktorým máte svoj domov úplne pod kontrolou a vizuálny prehľad doslova vo vrecku na dosah ruky, nech ste kdekoľvek. Ide o technologicky vyspelé kamery s farebným Full HD rozlíšením a s dostatočne širokým uhlom záberu 115°. Vďaka infračervenému prisvieteniu sa nemusíte obávať ani zlej viditeľnosti. 

Kamery sú taktiež súčasťou systému JABLOTRON 100+, takže užívateľ dostáva okamžité notifikácie, keď sa niečo deje. Situáciu si overíte vďaka minútovým záznamom, ktoré vám aplikácia ihneď preposiela, keď je v stave pohotovosti. Kamery môžu byť okrem vašej aplikácie pripojené aj na tzv. pult centralizovanej ochrany od spoločnosti JABLOTRON. V prípade akéhokoľvek poplachu je to nonstop ochrana, ktorej operátori fungujú neustále a k vašej nehnuteľnosti dokážu okamžite vyslať zásahovú jednotku. 

Zdroj: www.jablotron.sk

V Seredi na Trnavskej ceste vyrábajú aj vlastné NN rozvádzače na rôzne účely

Pridanou hodnotou seredskej spoločnosti EMB-SK je, že vyrábajú rôzne typy elektrických rozvádzačov – skriňových, nástenných, zapustených a pultových. Potrebujete špeciálny rozvádzač pre svoje podnikateľské či osobné účely? Nezáleží na tom, či je to vaša garáž, dielňa, záhradný domček alebo polyfunkčný objekt či priemyselná stavba. 

NN rozvádzače vám vyrobia šité na mieru. Ich portfólio zahŕňa výrobu malých skriniek, pokračuje cez kompaktné skrine ku viacpočetným systémom skríň a siaha až po realizáciu vnútorných a vonkajších trafostaníc. Dodávané rozvádzače vyrábajú, montujú, opravujú a zabezpečujú ich revíznu správu. Samozrejmosťou je ich záručný aj pozáručný servis.

Ak vás zaujíma čokoľvek v rámci danej problematiky, seredská spoločnosť EMB-SK vám určite pomôže. Odporúčame vám ozvať sa im telefonicky na číslo 0907 037 727, mailom na elektromontaze@embsk.com alebo navštívte ich firmu na adrese Trnavská cesta 950 v Seredi.

Zdroj: www.jablotron.sk

Zdroj: jablotron.sk

Zdroj: jablotron.sk

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Zdroj: EMB-SK

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou EMB-SK.

Zdroje: seredsity.sk, embsk.com, jablotron.com
Zdieľať na Facebooku