27.04.2024, meniny má
14. marca 2022

Seredčanka Mirka Demovičová účinkuje v obľúbenej šou Svadba na prvý pohľad. Prečo sa do nej prihlásila?

Seredčanka Mirka Demovičová účinkuje v obľúbenej šou Svadba na prvý pohľad. Prečo sa do nej prihlásila?
Zdroj: svadba.markiza.sk
reklama

Mirka Demovičová zo Serede pôsobí ako sociálna pedagogička v materskej škole v Šintave. Hlavnou náplňou jej práce je predchádzanie a eliminovanie nežiaducich javov, ako sú agresia, nevhodné správanie, šikanovanie a pod.

Na podporu dobrej a zdravej klímy v triedach robí s detičkami hravou formou rôzne preventívne programy a zaujímavé aktivity. Rovnako je k dispozícii rodičom, ak by ohľadom detí potrebovali s čímkoľvek pomôcť.

Nedávno sa prihlásila do známej šou Svadba na prvý pohľad. Mirka má 34 rokov a ako sa vyjadrila, jej rodičia žijú v harmonickom vzťahu už tridsaťsedem rokov.

Niečo podobné by chcela, samozrejme, zažiť aj ona. Doteraz mala iba dva vážnejšie vzťahy, ktoré však nevyšli. Bez partnera je Mirka už tri roky.

reklama

Na mužov má vyššie nároky

Po nevydarených vzťahoch a popritom, ako vidí krásny vzťah svojich rodičov, má Mirka vyššie nároky, čo sa týka mužov a vzťahov. Pred šou Svadba na prvý pohľad sa s Matejom nepoznali, no ich odpovede v úvodnom rozhovore tejto šou boli takmer identické.

Matej, ktorý má 32 rokov, je záchranárom a operátorom v záchrannej službe. Má za sebou takisto dva nevydarené dlhšie vzťahy. V rozhovore pre šou sa vyjadril, že keď sa zamiluje, berie to až príliš vážne. Aj keď sú jeho rodičia rozvedení, verí, že on môže mať harmonický dlhodobý vzťah, popisuje pre TV Markíza, ktorá túto šou pravidelne vysiela.

Na obrázku môže byť vonku

zdroj: osobný archív Mirky D.

Mirka a Matej majú veľa spoločného

Hoci sa pred šou Svadba na prvý pohľad vôbec nepoznali, ich odpovede na otázky, ktoré pokladá TV Markíza všetkým účinkujúcim, boli skoro identické. Do šou sa obaja prihlásili za veľmi podobných okolností a majú za sebou rovnaké nevydarené vzťahy.

„Ja som sledoval všetky časti šou Svadba na prvý pohľad od začiatku, aj prvú, aj druhú sériu. Do šou som sa neprihlásil sám. Donútila ma k tomu moja kamoška,“ prezradil pre TV Markíza Matej.

„Sledovala som obe série Svadby. Dokonca aj českú verziu som si pozrela. Mám túto šou veľmi rada. Prihlásila ma kamarátka, priznávam sa, že osobne by som asi nikdy k tomu nenabrala odvahu,“ povedala pre TV Markíza Mirka.

Čo sa týka Mirkiných rodičov, jej mama zareagovala na dcérinu účasť trošku nelichotivo. „Mamina povedala: ‚Mirka, je to tvoj život, ale mňa sa to netýka‘. Nechcela byť najprv toho súčasťou, ale nakoniec aj tak bola,“ dodala s úsmevom Mirka pre šou Svadba na prvý pohľad.

Ako vyzerali ich predošlé vzťahy a prečo sa k sebe tak perfektne hodia, sa dozviete v reportáži TV Markíza. Ak si budete chcieť Mirku pozrieť, tak epizóda, v ktorej bude sympatické dievča zo Serede účinkovať, sa bude vysielať v utorok 15. 3. 2022 o 20.30 hod.

zdroj: svadba.markiza.sk

zdroj: svadba.markiza.sk

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: svadba.markiza.sk
Zdieľať na Facebooku