28.04.2024, meniny má
6. apríla 2022

Predajne 1. day sa stávajú čoraz obľúbenejším miestom pre nákup. Ponúkajú široký výber značkových alkoholických nápojov a darčekových košov

Predajne 1. day sa stávajú čoraz obľúbenejším miestom pre nákup. Ponúkajú široký výber značkových alkoholických nápojov a darčekových košov
Zdroj: Seredsity.sk

Predajne 1. day máme v meste až dve a obe sa tešia mimoriadnej obľube. Ich návštevníci vždy odídu s kvalitným značkovým alko či nealko nápojom, nádherným bohatým darčekovým košom alebo s rôznymi sladkosťami či „slanosťami“, ktoré sa im v domácnosti práve minuli. 

V Seredi sa predajne reťazca 1. day nachádzajú na Cukrovarskej ulici a na Námestí slobody. Predajňa na Cukrovarskej ulici, ktorá je hneď vedľa Deichmannu, bola otvorená neskôr, až v roku 2020.

Predajňa na Námestí slobody bola otvorená ešte v roku 2017 a odvtedy má svojich pravidelných zákazníkov. V každej z týchto predajní nakúpite pohodlne a ešte vám pri nákupe s výberom tovaru, ktorý je naozaj veľký, pomôže ochotný personál.

Spoločnosť 1. day s. r. o. bola založená v roku 2009 a odvtedy patrí medzi významné obchodné spoločnosti na Slovensku. Zákazníci si ju obľúbili aj vďaka rôznym tovarovým akciám a zaujímavým výhodám, ktoré ponúkajú pre držiteľov ich vernostnej karty 1. DAY KLUB.

reklama

Určite vám odporúčame vyskúšať službu Klikni a vyzdvihni, vďaka ktorej si tovar vyberiete a objednáte z pohodlia domova.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Neustále zlepšujú kvalitu produktov

Spoločnosť 1. day zohľadňuje potreby svojich zákazníkov a vie, že čas a praktickosť je v dnešnej dobe neoceniteľná. Preto zákazníkom ponúkajú to, čo im v hypermarketoch a prepchatých obchodným centrách chýba. Jednoduchý a pritom praktický nákup cenovo prístupného a širokého sortimentu tovaru s odborným poradenstvom.

Predajcovia sú totiž pravidelne školení a vždy vám poradia či pomôžu s výberom toho pravého produktu. Pri nákupe sa nezabudnite zaregistrovať do ich vernostného programu, kde získate kopec ďalších skvelých benefitov.

Bohatý výber alkoholických nápojov v Seredi

Výber alkoholu je záležitosťou, ktorú vybavujeme najradšej osobne. Predajne 1. day sú preto viac než vhodné práve na nákup prvotriedneho alkoholu aj kvôli tomu, že v nich nájdete veľmi široký sortiment.

Ako sme už spomínali, predavačky sú v tomto reťazci vyškolené a s výberom alkoholu, ak by ste si nevedeli dať rady, vám určite pomôžu. A keďže je momentálne „extra rumová sezóna“, na odbyt idú najviac čím ďalej tým obľúbenejšie rumy. Napríklad Rum Jogaila, ktorý je v pomere ceny a kvality jedným z najlepších na trhu.

Zdroj: Seredsity.sk

Tento spomínaný rum sa vyrába niekoľkonásobným destilovaním 100 % pravej cukrovej trstiny v medenom kotli. Následne sa tento rum nechá vyzrieť v dubových sudoch po lahodnej a exkluzívnej 8-ročnej Nestville Whisky Master Blender.

Ďalšie mimoriadne obľúbené rumy ktoré tu nájdete sú napríklad Rum Diplomatico Reserva Exclusiva, ktorý býva obľúbenou možnosťou voľby darčekov. Ak hľadáte zas výnimočné pitie napríklad na posedenie s priateľmi, jasnou voľnou bývajú lahodné Captain Morgan či Rum Božkov Republica. Klasikou rumových štamgastov je aj El Dorado, ktorý zreje až 12 rokov a aj vďaka tomu má nezameniteľnú chuť.

Samozrejmosťou sú aj iné druhy alkoholických nápojov. V predajniach nájdete brandy a koňaky, whisky a vodky, likéry, vína a iné liehoviny a destiláty. Poličky zdobia aj obľúbené miniatúrky, ktoré zháňa mnoho ľudí kvôli ich zberateľskému hobby.

Nedá sa nespomenúť aj výbornú belgickú čokoládu, ktorú vyrába prestížna Nestville Chocolatiera. Úžasnú čokoládu zoženiete práve v predajniach 1. day. Darček pre milovanú osobu či potešenie pre vás, oboje získate spojením sortimentu, ktorý ponúka práve táto spoločnosť.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Darčekové koše vám vyskladá šikovný personál

Ak chcete obdarovať svojich blízkych, známych, kolegov alebo obchodných partnerov originálnym darčekom, aj v tomto prípade môžete využiť služby reťazca 1. day. Na želanie vám pripravia krásny darčekový kôš podľa vlastného výberu. Jeho obsah môžete, samozrejme, prispôsobiť podľa toho, či ide o darček pánsky, dámsky či detský. V ponuke je viacero typov a veľkostí košov.

V predajni vám darčekový kôš vyskladajú buď podľa toho, čo si do neho zakúpite, alebo to môžete všetko nechať na predavačkách. Stačí im povedať, či do neho chcete viac slaného, sladkého alebo kombináciu oboch. Samozrejmosťou je zladenie darčekového koša aj do určitého farebného prevedenia, ak budete chcieť.

Personál v predajni vie pre vás vytvoriť darčekový kôš aj na počkanie. Darčekové koše sú naozaj od výmyslu sveta a v rôznych cenových reláciách. Vedia vám ich tiež vyskladať aj podľa sumy, ktorú si sami určíte. Ako nám prezradil personál prevádzky, darčekové koše idú doslova na dračku.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

V predajniach nájdete aj exkluzívne potraviny či unikátne flaše

V predajniach môžete nájsť aj domáce slovenské džemy, medy, paštéty alebo aj nátierku z lieskových orieškov. Potraviny ako Humus, olivy alebo napríklad aj slovenské ochutené octy sú známe svojou vysokou kvalitou a delikátnou chuťou, keďže pri ich výrobe sú používane generáciami overené postupy a dedinské receptúry.

Zaujímavým darčekom je pre mnohých mužov jednoznačne investičný alkohol. Ceny takýchto vzácnych fliaš sa pohybujú okolo 200 – 300 eur a ako napovedá ich označenie, nie sú, bohužiaľ, určené na tak skoré vypitie.

Namiesto toho si ich obdarovaný môže uložiť do pivnice do svojej zbierky alebo vystaviť na policu. A pravdepodobne o pár rokov zistí, že jeho darček má naozaj vysokú hodnotu a môže ho buď speňažiť, alebo vymeniť za iný druh.

V predajniach 1. day si môžete zakúpiť a ochutnať remeselné pivá Nestville Beer. Ide o poctivé pivo varené z tých najkvalitnejších surovín – sladu, vody zo slovenskej obce Hniezdne, chmeľu a pivovarských kvasníc. Na výber majú hneď niekoľko druhov a ochutnať jedno z ich kraftových pív vám určite odporúčame.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Klikni a vyzdvihni

Toto všetko a oveľa viac môžete nájsť a vyskúšať v predajniach 1. day, ktoré sa v Seredi nachádzajú na Cukrovarskej ulici a na Námestí slobody. Nakúpiť si však môžete tieto exkluzívne potraviny aj z pohodlia domova prostredníctvom služby Klikni a vyzdvihni.

Ako prvé si zvolíte na webe 1. day predajňu, v ktorej svoj tovar vyzdvihnete. Ďalej spokojne nakupujete a posledným krokom je už len vyzdvihnutie a zaplatenie tovaru na predajni, ktorú ste si zvolili.

Ak sa rozhodnete ísť na nákup osobne, obe predajne sú veľmi príjemné a milý personál je vždy pripravený vám poradiť či už s kúpou kvalitného alkoholu, prípravou darčekového koša alebo s vašim nákupom.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou 1. day.

Alkoholické nápoje sú určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou 1. day. / Alkoholické nápoje sú určené výhradne pre osoby staršie ako 18 rokov.
Zdieľať na Facebooku