28.04.2024, meniny má
31. mája 2022

Deň detí: Aké podujatia sú pre našich najmenších nachystané v okolí? Pozrite si zoznam akcií, ktoré môžete navštíviť

Deň detí: Aké podujatia sú pre našich najmenších nachystané v okolí? Pozrite si zoznam akcií, ktoré môžete navštíviť
Zdroj: donovalkovo.sk/FB Party s maskotom
reklama

Začiatok júna už tradične patrí našim najmenším a tým najmilovanejším. V mnohých mestách sa pri príležitosti Medzinárodného dňa detí (1. 6.) usporadúvajú rozličné podujatia a tento rok ani Sereď a jej okolie nie je výnimkou.

Ako minulý, tak aj tento rok sa o hlavnú špeciálnu zábavu postarajú obľúbené rozprávkové postavičky, ktoré si všetky deti môžu užiť v životnej veľkosti, odfotiť sa s nimi a aj zatancovať.

Deň detí v Seredi (štvrtok 2. 6.)

Naše mesto aj tento rok spestria maskoti nielen tradičných postavičiek, ako je Minnie či Mickey Mouse, ktorých nájdete v Disneylande. Objavia sa tu aj obľúbení Spiderman či Elza s Annou, postavičky z populárnej rozprávky Paw Patrol – Labková patrola a deťmi milovaný Mimoň. 

Organizátorom podujatia je Seredčanka Klaudia Fenclová Vančová. Postavičky z rozprávok prídu vyčarovať úsmevy na tvárach vo štvrtok 2. júna 2022 so začiatkom o 16.00 hod. v parku na Námestí slobody. Potom bude nasledovať prechádzka parkom a hodinová diskotéka s maskotmi priamo v Bistre Raketa. 

reklama

zdroj: FB Party s maskotom

Deň detí v Pate (sobota 4. 6.)

Aj v neďalekej Pate sa chystá pre detičky krásny program. Uskutoční sa v sobotu 4. 6. 2022 v Športovom areáli na Majerskej v Pate. Program pre deti začína od 10.00hod., tešiť sa môžu dokonca aj na kúzelníka Ivana. Súčasťou je aj tombola pre najmenších.

Sprievodných atrakcií bude naozaj mnoho, na svoje si prídu všetky deti. V Pate ich bude totižto čakať pripravená tvorivá dielnička, výstava drobných zvierat a exotického vtáctva, futbalový kútik, maľovanie na tvár, ale aj ďalšie zaujímavosti, ako napríklad poľovnícka osveta pre deti pri poľovnom dome. 

zdroj: FB Obec Pata

Deň detí v Strednom Čepeni (sobota 4.6.)

Občianske združenie TJ Rozkvet Stredný Čepeň pozýva taktiež všetkých členov a priateľov na spoločne prežitý Deň detí. Na detičky čakajú okrem rôznych súťaží a atrakcií aj maľovanie na tvár, zábava a občerstvenie.

Deti je však nutné prihlásiť do 1. 6. 2022 u pani JUDr. Pavlíny Hurtovej na telefónnom čísle 0911 819 302.

 

zdroj: sdetmi.com

Deň detí v Šintave (sobota 4. 6.)

Aj v susednej obci Šintava sa chystajú oslavy Dňa detí. Tento rok budú spojené so slávnostným otvorením zrekonštruovaného multifunkčného športového areálu, ktorého rekonštrukcia a výstavba prebiehala od 24. marca 2022.

Pre deti sú pripravené rôzne športové súťaže, budú si môcť vyskúšať veslársky trenážer z Veslárskeho klubu Šintava a vyskákať na nafukovacom hrade. O kultúrny zážitok sa postarajú účastníčka súťaže Superstar a Šintavčanka Henrieta Bobuľová a tanečník Johny Mečoch.

Zdroj: FB Šintava – spoločne rozvíjame obec

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Party s maskotom, sdetmi.com, FB Obec Pata, FB Šintava - spoločne rozvíjame obec
Zdieľať na Facebooku