27.04.2024, meniny má
6. júna 2022

Zozbierali sme pre vás zaujímavé videá o našom meste. Nahliadnite do histórie Serede a spoznajte krásy jej okolia

Zozbierali sme pre vás zaujímavé videá o našom meste. Nahliadnite do histórie Serede a spoznajte krásy jej okolia
Zdroje: seredsity.sk/MICHAL DINGA
reklama

Dnešná doba prináša mnoho možností a v podstate neobmedzený prístup k čomukoľvek na internete. Vďaka dostupnej technike a čoraz lepším smartfónom s kvalitnejšími fotoaparátmi môže byť z každého príležitostný fotograf či kameraman.

Aj vďaka tomu môžeme kdekoľvek na internete, ale aj na konkrétnych sociálnych sieťach a portáloch vidieť fotografie a videá z celého sveta. Každého však prirodzene zaujíma jeho najbližšie okolie, a preto nás vždy poteší, keď sa dostaneme k novým fotkám či videu nášho mesta, obce, blízkeho okolia. Preto si v tomto článku užite videá zo Serede.

Tematické videá, história a zaujímavosti Serede

Mesto Sereď má nielen bohatú históriu, ale aj množstvo zaujímavostí a miest, ktoré stojí za to vidieť. A nielen vidieť, ale aj zachytiť na svoj fotoaparát, kameru či telefón. A vďaka tomu potom vznikajú rôzne zaujímavé tematické videá.

My sme pre vás takéto videá o Seredi zozbierali. Boli vytvorené v posledných rokoch a prinášajú rôzne pohľady na naše mesto od rôznych autorov. Zachytávajú pohľady na mesto a jeho okolie z výšky aj zo zeme. Medzi zaujímavosťami sú aj videá o Seredskom kaštieli, ktorý vlastnili napríklad aj Esterházyovci.

reklama

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: RTV Krea, SLOVENSKO ZDOLA, Stará Sereď, Granty EHP a Nórska na Slovensku, retro, Everyday Life with Action Camera, Miloš Kasal
Zdieľať na Facebooku