27.04.2024, meniny má
3. novembra 2022

Najmladší šampión Oktagon Výzvy ROMAN PAULUS z Paty si ide po piatu výhru v rade

Najmladší šampión Oktagon Výzvy ROMAN PAULUS z Paty si ide po piatu výhru v rade
Zdroj: oktagonmma.cz/imdb.com
reklama

Mladý 22 ročný bojovník MMA Roman Paulus z Paty zbiera jeden úspech za druhým. Počas svojej kariéry sa dokázal vyšplhať k tým najlepším fighterom. Nadaný Roman sa MMA venuje už niečo cez 6 rokov. Jeho sebadisciplína mu priniesla vo svete bojových športov a v kariére už množstvo úspechov, ktoré pravidelne sledujeme.

Roman si už túto sobotu 5. novembra 2022 zmeria sily s nebezpečným Belgičanom Kadimagedovom s dagestanskými koreňmi.

V Trnave bude riadne dusno

Premiérový turnaj novej bojovej organizácie Fabriq MMA, za ktorou stojí Attila Végh, pod záštitou Oktagonu a v spolupráci s Fortunou, sa uskutoční v sobotu 5. novembra 2022 o 18:00 hod v Mestskej športovej hale v Trnave.

Pripravte sa na galavečer naplnený množstvom profíkov aj štartujúcich amatérov, ktorí dúfajú že prerazia do naozajstného sveta MMA.

reklama

Zdroj: FB Fabriq MMA

V hlavnom zápase večera nastúpi známy slovenský bojovník Karol Ryšavý. Meno jeho súpera sa však už niekoľkokrát menilo. Pôvodne mal bojovať s Poliakom Mateuszom Legierskim, ktorý je známi tiež z Oktagonu. Kvôli zraneniu ho však nahradil Gruzínec Paata Tschapelia. Čo však nemal určite v pláne bolo to, že sa zraní aj on.

Slovák Ryšavý, s bilanciou 11–4, má v posledných dvoch rokoch na turnajoch Oktagon MMA neuveriteľnú formu. Naposledy 17. septembra v zápase ľahkej váhy po technickom knokaute v prvom kole zdolal Fera Fodora.

Do tretice je jeho aktuálne potvrdený súper Izraelčan Kirril Medvedovsky. To by sa už do sobotňajšieho zápasu zmeniť nemalo. Izraelčan oproti Ryšavému nemá za sebou vôbec dobré výsledky. Medvedovksy ťahá od roku 2020 sériu štyroch prehier v rade a tohto roku už má na konte dve prehry.

Okrem šampiónov v klietke uvidíte aj Rytmusa

Ďalším lákadlom okrem samotných fighterov a ich zápasov bude aj rapper Patrik “Rytmus” Vrbovský. Jeho úloha však bude troška iná. Rytmusa uvidíme v roli moderátora a ohlasovateľa zápasov.

Ak sa radíte medzi fanúšikov Romana Paulusa a MMA, tak o program na sobotný večer máte postarané. Lístky na toto premiérové podujatie novej organizácie Attilu Végha sú ešte stále dostupné. Kúpiť ich môžete v online ma webe ticketportal.sk v cene od 19€.

Všetky články o mladom a húževnatom Romanovi Paulusovi z Paty nájdete na našom webe aj z predošlých rokov.

Zdoj: IG Roman Paulus

Zdoj: IG Roman Paulus

Zdoj: oktagonmma.cz

Zdoj: FB Roman Paulus

Zdoj: FB Fabriq MMA

Zdroje: seredsity.sk, fightlive.sk, FB Fabriq MMA,
Zdieľať na Facebooku