28.04.2024, meniny má
10. februára 2023

Niekomu zrejme príde valentínka, akú nečaká. Galantskí policajti namerali vodičovi rýchlosť 159km/h

Niekomu zrejme príde valentínka, akú nečaká. Galantskí policajti namerali vodičovi rýchlosť 159km/h
Zdroje: FB Polícia Slovenskej republiky - Trnavský kraj/pexels.com
reklama

Polícia pravidelne upozorňuje vodičov aj na svojich sieťach, že maximálna povolená rýchlosť neslúži ako orientačná. Vodiči napriek tomu, že im za jej prekročenie hrozia mastné pokuty, často zošliapnu plyn viac, ako by mali.

Galantskí dopravní policajti namerali vozidlo značky VW Touareg, ktoré prekročilo maximálnu povolenú rýchlosť o 69 km/h. Vodič SUV si zrejme pomýlil obchvat mesta Galanta s pretekárskou dráhou.

Všetci by mali dodržiavať predpisy

V stredu 8. februára 2023 v ranných hodinách sa na ceste, kde je maximálna rýchlosť 90km/h, s ťažkou nohou na plynovom pedáli ponáhľal rýchlosťou 159 km/h.

Policajti „pretekárovi“ vyhotovili fotografiu na pamiatku a za priestupok v doprave ho riešia formou tzv. objektívnej zodpovednosti. Majiteľ auta sa tak môže tešiť, kedy mu príde pokuta aj s fotkou priamo do schránky.

reklama

„Pripomíname vodičom silných vozidiel, že ani vy nie ste nezraniteľní a aj vám sa môže stať nešťastie. Možno máte bezpečnejšie auto, ale myslite na to, že na cestách sú aj ostatní, ktorí také šťastie nemajú. Svojím konaním tak môžete spôsobiť tragédiu, ktorú už nikdy nevrátite späť a namiesto „pôžitku“ z rýchlej jazdy vám zostanú celoživotné výčitky svedomia,“ upozorňuje polícia na ich facebookovom profile.

rýchlosť

FB Polícia Slovenskej republiky – Trnavský kraj

Zdroje: FB Polícia Slovenskej republiky - Trnavský kraj
Zdieľať na Facebooku