28.04.2024, meniny má
31. marca 2023

Na seredskom Flora Feste vystúpi najlepší interpret piesní Erica Claptona na svete. Jeho prejav je takmer na nerozoznanie od originálu

Na seredskom Flora Feste vystúpi najlepší interpret piesní Erica Claptona na svete. Jeho prejav je takmer na nerozoznanie od originálu
Zdroje: seredsity.sk/
reklama

Ak ste milovníci záhradkárčenia a skrášľovania záhrady či okolia domu rozmanitými rastlinami, seredský Flora Fest jednoducho nemôžete zmeškať.

Na náš tak veľmi obľúbený Flora Fest zavíta tento rok aj hviezda svetového kalibru. Celosvetovo ocenený Eric Clapton Tribute Band na čele so slávnym bluesovým gitaristom Cliffom Stevensom.

Kto je Cliff Stevens?

Cliff Stevens, ktorý je pôvodom z Kanady, sa venuje hudbe profesionálne viac ako 35 rokov. Ako väčšina bluesových gitaristov, aj on strávil väčšinu kariéry po boku viacerých kapiel. Na svojom konte má aj hranie pred viac ako 14 000 divákmi na International Jazz Festivale v Montreale.

V minulom roku Stevens nahral svoj druhý sólový album Grass Won’t Grow. So svojím precíznym gitarovým aj hlasovým prejavom je považovaný za najlepšieho interpreta Claptonových piesní na svete.

reklama

Zážitok z koncertov tejto skupiny je vraj takmer na nerozoznanie od originálu. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči v pondelok 1. mája 2023 o 18.00 hod. na Námestie slobody.

stevens

Zdroj: Seredské novinky

Zdroje: ticketportal.sk
Zdieľať na Facebooku