27.04.2024, meniny má
7. augusta 2023

Seredčania majú čerstvé slovenské mäso na pultoch do štyroch hodín. Gašparík nás pustil do svojej jedinečnej mäsovýroby, ktorú musíte vidieť

Seredčania majú čerstvé slovenské mäso na pultoch do štyroch hodín. Gašparík nás pustil do svojej jedinečnej mäsovýroby, ktorú musíte vidieť
Zdroj: Seredsity.sk

7

Mäsovýroba Gašparík je unikátnou slovenskou spoločnosťou, ktorá sa stára o to, aby mali Slováci vo svojej kuchyni to najkvalitnejšie domáce mäso a mäsové výrobky. A my ako Seredčania sa môžeme tešiť z toho, že jedno z ich mäsiarstiev sa nachádza aj v našom meste.

Už sú to presne tri roky od otvorenia ich seredskej pobočky a za ten čas si v Seredi našli stovky spokojných zákazníkov, ktorí ak potrebujú nakúpiť kvalitné slovenské potraviny, tak volia práve Mäsovýrobu Gašparík.

Vďaka nášmu článku budete mať teraz jedinečnú možnosť vidieť na vlastné oči ich priestory a spôsob spracovania mäsa či mäsových výrobkov. Musíme uznať, že nás veľmi zaujali nielen technologické procesy, ale taktiež nás fascinovala aj čistota a spolupráca všetkých oddelení.

reklama

Tento článok je súčasťou letnej kampane spoločnosti Gašparík, ktorá hovorí, že „Ozajsní Seredani kupujú slovenské maso“. A je to jednoznačne pravda. Myslíme si, že aj v seredských domácnostiach by mali prevládať predovšetkým slovenské výrobky a potraviny a výnimkou nie je ani mäso.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Preto ak ste aj vy „ozajsný Seredčan či Seredčanka“ a nerobí vám problém si po väčšom nákupe zájsť ešte do tohto mäsiarstva pre kvalitné a domáce mäso, tak určite investujte tých pár minút navyše. Ocení to nielen vaše zdravie, ale aj vaše chuťové poháriky.

Vedeli ste, že mäso príde z mäsovýroby na seredské pulty do štyroch hodín od jeho spracovania? Seredská predajňa je zásobovaná dvakrát denne, čo vám zaručí čerstvosť všetkých produktov. Takéto niečo zrejme negarantuje aj iné mäsiarstvo v Seredi.

Seredskú mäsovýrobu Gašparík nájdete na ulici Cukrovarská 427. Pre vaše objednávky na šalátové misy, chlebíčky či iné špeciálne požiadavky môžete využiť telefónne číslo 0908 083 017 a za pár sekúnd môžete mať objednané vaše obľúbené lahôdky. Rovnako obľúbené je aj ich obedové menu na celý týždeň, ktoré nájdete na stránke www.gasparikmasovyroba.sk.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Moderná spoločnosť, ktorá udáva trendy v slovenskej mäsovýrobe

Mäsovýroba Gašparík je na trhu už 28 rokov. Od začiatku je ich cieľom ponúkať mäso a mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Veľkou zaujímavosťou je, že zachovávajú tradičné chute mäsiarskych produktov z Trnavy a blízkeho okolia. Vedeli ste, že niektoré receptúry nemenili už niekoľko desiatok rokov?

Spoločnosť Gašparík prevádzkuje viac ako 25 predajní mäsa a mäsových výrobkov. Pritom nejde o žiadny zahraničný dovoz, ale kvalitné mäso, ktoré sa u slovenských zákazníkov právom teší veľkej obľube. Stále väčšia popularita firmy a množstvo predajní nepochybne svedčia o kvalite mäsových produktov.

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla do dnešných rozmerov. Vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít, ako výrobných, tak i skladovacích.

Zdroj: Seredsity.sk

Kompletný výrobný proces prebieha od mája 2020 v objektoch na Mikovíniho ulici v Trnave. Zároveň sa sem presťahovala aj celá administratíva firmy. Celý výrobný proces dostal v nových priestoroch modernejšiu tvár, výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a s použitím nových technológií.

Počas svojej existenice prešiel podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvality mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu. Vybudoval sa nový moderný závod, ktorý spojil konzervárensku a lahôdkársku výrobu s rozrábkou mäsa, s výrobou mäsových výrobkov a s expedíciou.

Mäsovýroba Gašparík je jasným príkladom toho, ako sa z malej lokálnej firmy s niekoľkými zamestnancami môže stať celoslovensky pôsobiaca spoločnosť s viac ako 200 zamestnancami. Recept na takýto úspech? Strategicko-inovatívny prístup k podnikaniu a stavanie zamestnancov a zákazníkov na ten najdôležitejší piedestál firmy.

Zdroj: Seredsity.sk

Mäso je do štyroch hodín pripravené na seredských pultoch

Výroba prebieha v súlade so všetkými modernými požiadavkami a s použitím nových technológií. V rozrábke mäsa sa bravčové polovice rozrábajú na novom rozrábkovom páse a taktiež bola zakúpená nová technológia na rezanie mäsa a miešanie mäsového diela.

Postavené boli nové údenárske komory na tepelné opracovanie varených a údených mäsových výrobkov a do baliarne bol obstaraný moderný priebežný baliaci stroj. Veľmi nás zaujala takzvaná ochladzovacia miestnosť, v ktorej mali údeniny doslova studenú sprchu, ktorá slúži na ochladenie údeniny, ktorá výjde z údenárskej komory.

Vďaka novému informačnému systému sa proces výroby ešte viac sprehľadnil. V každom momente výrobného procesu majú u Gašparíka prehľad o všetkých vstupných surovinách či o tom, v akej fáze výrobného procesu sa práve nachádzajú.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Presne vedia, v ktorom sklade majú akú zásobu výrobnej suroviny, rozpracovanej výroby alebo zásobu výsekového mäsa a výrobkov určených na expedíciu. Okrem mäsa a mäsových výrobkov produkujú v nových priestoroch aj paštéty a lahôdkarské špeciality.

Mäsovýroba Gašparík je hrdým držiteľom certifikátu IFS, medzinárodne uznávaného štandardu bezpečnosti a kvality potravín. V ich predajniach tak nájdete vždy kvalitne opracované mäso, ktoré necestuje cez celú Európu a na seredskom pulte ho nájdete už po pár hodinách od spracovania.

Zdroj: Seredsity.sk

Tradície so srdcom pre zákazníkov, inovácie s rozumom pre zamestnancov

Neoddeliteľnou súčasťou úspechu firmy sú aj jej zamestnanci. Z takmer 200 zamestnancov pochádza väčšina práve z Trnavy alebo okolia. Niektorí zamestnanci sú súčasťou firmy aj dve dekády.

Za ten čas so sebou priniesli tradičné recepty z rôznych častí trnavského regiónu, ktoré si svojou tradičnou chuťou našli miesto u všetkých zákazníkov. U Gašparíka si uvedomujú dôležitosť zamestnancov, a preto sa snažia o priateľské, bezpečné a moderné pracovné prostredie.

Zdroj: Seredsity.sk

Veľmi sa nám páčila stena v administratívnej budove, kde mali vyvesené fotky svojich terajších alebo bývalých zamestnancov. Aj takáto drobnosť totiž upevňuje firemného ducha a kolektívnu silu zamestnancov. V celej výrobe vládla pozitívna energia a na zamestnancoch bolo vidieť, že svoju prácu robia s láskou a nadšením. Aj preto im všetko, čo sme videli, išlo parádne odruky.

Len málo mäsovýrob na Slovensku sa môže pochváliť podobnými výrobnými priestormi. My môžeme jednoznačne povedať, že sme boli fascinovaní celou výrobou a aj tým, že mäso je naozaj do štyroch hodín od spracovania na seredských pultoch.

Na dennej báze sa rozrábajú hovädzie štvrte a bravčové polovice. Ich predajne sú zásobované dvakrát denne, vďaka čomu je čerstvosť ich produktov v predajniach neprekonateľná. Mäso sa spracováva za prísnych hygienických podmienok tak, aby sa ku zákazníkovi dostalo v 100 % stave.

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Ste „ozajsní Seredani“ aj vy? Tak kupujte kvalitné slovenské „maso“

K symbolom leta a prázdnin patria jednoznačne aj grilovačky a opekačky s rodinou či priateľmi. Ak máte pred sebou napríklad letnú oslavu narodenín alebo chcete len tak z lásky a pre radosť pohostiť vašich najbližších, tak vám nákup mäsa a mäsových výrobkov u Gašparíka odporúčame všetkými desiatimi.

Krkovička na dokonalé šťavnaté steaky, kuracie prsia či stehná pre milovníkov grilovanej hydiny, mleté hovädzie alebo bravčové mäso na hamburgery od výmyslu sveta, no presne podľa vašej chuti, alebo klasika vo forme klobások či špekačiek na letné opekačky pod holým nebom.

Práve pre takéto chvíle a dlhé teplé večery milujeme leto a krásne slnečné počasie. Ak aj vy chcete zažiť chutnú a šťavnatú letnú grilovačku, určite sa zastavte v mäsiarstve Gašparík na Cukrovarskej ulici. Sme presvedčení, že si zaručene pochutnáte.

Lebo ozajsní Seredani kupujú kvalitné slovenské maso!

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mäsovýroba Gašparík.

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mäsovýroba Gašparík.
Zdieľať na Facebooku