27.04.2024, meniny má
16. novembra 2018

Benefičný koncert spojí dobrých ľudí v našom meste. Podporme spoločne krásnu myšlienku

reklama

Benefičné podujatie s názvom Spolu bez bariér je tu po roku znova. Prvý ročník sa minulý rok vydaril a mená ako Polemic a Bekim vytvorili skvelú atmosféru plnú optimizmu. Aj preto podujatie pokračuje a veríme, že druhý ročník bude rovnako úspešný ako ten predošlý.

Akciu príde podporiť speváčka SIMA a populárny Janko Kuric zo skupiny Vidiek. Moderátorom bude Matúš Gogo Klajdač. Rodiny s deťmi zabavia Šmolkovia a podujatie otvorí Monika Ližbetin. 

Sprievodnými akciami budú vianočné hand-made trhy a rovnako aj gastro súťaž o najlepší koláčik s blogerkou Tinkou Karmažín, ktorá je verejnosti známa cez svoju značku Tinkine recepty. Na akcii bude figurovať ako porotkyňa. O hodnotné veci sa bude súťažiť aj v tombole.

reklama

Bohatý program prinesie zaujíímavé hand-made výrobky a súťaž o najlepší koláčik. Zdroj: pexels.com / FB Tinkine recepty

Krásnym gestom celej akcie bude vyzbieraný výťažok, ktorý pôjde na úhradu rehabilitácií hendikepovaných detí. Spolu bez bariér sa koná 11. decembra 2018 o 18:00 v Dome kultúry v Seredi. Cena lístku je 6 EUR a zakúpiť si ho môžete v pokladni Kina Nova alebo aj priamo u organizátorov akcie.

Občianske združenie Nikolka sídli vo svojom centre na Parkovej ulici v Seredi. Toto združenie pôvodne vzniklo s cieľom pomôcť Nikolke Polákovej, ktorá bojuje s autizmom a detskou mozgovou obrnou. Združenie však časom začalo pomáhať nielen Nikolke, ale aj viacerým hendikepovaným deťom a prevádzkuje aj vlastné denné centrum. Robia obdivuhodnú prácu a my im držíme palce.

Bojovníčka Nikolka Polákova, po ktorej je pomenované aj OZ Nikolka.

Online predaj lístkov bude spustený čoskoro, všetko môžete sledovať na oficiálnej FB udalosti 2. ročníka podujatia Spolu bez bariér. Veríme, že ľudia sa opäť spoja a urobia krásne gesto pre detičky, ktoré to najviac potrebujú.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním

Zdieľať na Facebooku