27.04.2024, meniny má
13. septembra 2019

Tento víkend Sereď ožije športom. Zažite Sereď v pohybe a skúste urobiť niečo pre svoje telo

reklama

Zdá sa, že táto sobota bude v Seredi športová. Okrem charitatívnej akcie Beh nádeje, o ktorej si môžete prečítať na tomto odkaze, sa bude konať aj celomestská akcia Sereď v pohybe.

Podujatie pre rodiny aj jednotlivcov

Mesto Sereď organizuje v sobotu 14. septembra 2019 v spolupráci so seredskými športovými klubmi a občianskymi združeniami športovo-relaxačnú akciu Sereď v pohybe, ktorá bude prebiehať na rôznych športoviskách v Seredi.

Toto podujatie je určené celým rodinám, ale aj úplným amatérom v športe. Počas jedného dňa budete mať možnosť zoznámiť sa s rôznymi športovými klubmi, ktoré pôsobia v našom meste. Môžete si vyskúšať viaceré cvičenia a zistiť tak, ktoré by vám najviac vyhovovalo. Nezabudlo sa ani na deti, pre ktoré budú pripravené rôzne zábavné hry.

Program Sereď v pohybe 2019

Nakoľko bude toto podujatie prebiehať na mnohých športoviskách v Seredi, určite nestihnete byť na viacerých miestach súčasne. My by sme vám však radi dali do pozornosti pár zaujímavostí, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

reklama

Tenisový klub Sereď sprístupní pre verejnosť v čase od 9:00 hod. do 12:00 hod. zdarma svoje tenisové dvorce. Oprášte teda svoje tenisové rakety a vyskúšajte svoje forhendy, bekhendy či loby.

V Športovej hale Sokolovňa si budete môcť vychutnať basketbal AŠK Lokomotíva Sereď. Od 10:00 hod. budú prebiehať ukážkové tréningy družstiev BK Lokomotíva Sereď a od 12:00 hod. prípravné zápasy U15 vs. U17 – chlapci a U11 chlapci vs. U12 dievčatá.

Hádzanou bude žiť Športová hala obchodnej akadémie, kde HK Slávia Sereď organizuje od 9:00 hod. do 12:00 hod. Turnaj prípraviek s podtitulom Hráme pre radosť z pohybu.

Na workoutovom ihrisku na ceste do Kempingu vám športový tím Calisthenix Sereď v čase od 14:00 hod. do 16:00 hod. predvedie ukážky cvičenia čoraz viac populárnej kalisteniky (cvičenie s vlastnou telesnou váhou).

Na Námestí slobody organizuje OZ Mám rád cyklistiku o 14:20 hod. Mestskú cyklojazdu s darčekmi pre každého účastníka. Tanečné a fitness štúdio Fitzone Sereď vás nenechá sedieť pri zumbe (o 14:00 hod.) či jumpingu (o 14:30 hod.) a následne si budete môcť od 15:25 hod. zacvičiť cross fit s GIRYA CROSS GYM.

Okrem toho budú na námestí pripravené od 14:00 hod. do 17:00 hod. zábavné hry pre deti, speedminton aj hra Ogo sport. Kompletný program podujatia nájdete na plagáte nižšie.

Zdroj: FB Mesto Sereď

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: seredskenovinky.sk, FB Mesto Sereď, sered.sk
Zdieľať na Facebooku