27.04.2024, meniny má
7. decembra 2021

Hlasujte za Aquáčik v grantovej výzve Nadácie Penta a podporte tak spolu s nami pohyb tých najmenších

Hlasujte za Aquáčik v grantovej výzve Nadácie Penta a podporte tak spolu s nami pohyb tých najmenších
Zdroj: FB Aquáčik Aqua Baby Club
reklama

Už štyri roky ponúka Aquáčik Aqua Baby Club v Seredi možnosť plávania dojčiat, batoliat a detí v predškolskom veku. Táto prospešná pohybová aktivita sa stala veľmi populárna ako vo svete, tak i na Slovensku, nakoľko prináša množstvo benefitov.

Služby Aquáčika, ktorý sa nachádza na Svätoplukovej ulici 17, teraz využívajú nielen materské školy, ale aj mnoho rodičov zo Serede a okolia, ktorí predtým museli za podobnými bazénmi dochádzať do väčších miest.

Zdroj: FB Aquacik

Grantová výzva Nadácie Penta

Grantový program Nadácie Penta poskytuje finančnú pomoc fyzickým osobám a neziskovým právnym subjektom (nadácia, občianske združenie, príspevková organizácia a pod.). Pre tento účel je vyčlenená celková suma 30 000 eur.

reklama

Do tejto grantovej výzvy sa rozhodol zapojiť aj seredský Aquáčik s cieľom rozvinúť svoj program a zlepšiť kvalitu samotných kurzov. V príspevkuj na svojej facebookovej stránke sa preto obracia na verejnosť s prosbou o podporu.

Príspevok vo výške 1 000 eur chcú v Aquáčiku použiť na pomôcky na plávanie a animačnú hru, pre rozvoj pohybu, vnímavosti a mentálne napredovaniaevo vývoji detí. Hlasovanie vám nezaberie viac ako 30 sekúnd a jediné, čo budete potrebovať je e-mailová adresa. Aquáčik môžete svojím hlasom podporiť na tomto odkaze.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Aquáčik Aqua Baby Club, pentagrant.com
Zdieľať na Facebooku