27.04.2024, meniny má
6. júna 2022

Na obchvate Trnavy sa zrútil z mosta kamión aj s osobným autom. Nehodu neprežili dvaja ľudia

Na obchvate Trnavy sa zrútil z mosta kamión aj s osobným autom. Nehodu neprežili dvaja ľudia
Zdroj: FB Polícia SR - Trnavský kraj/Ján Král - trnavskyhlas.sk
reklama

Kamión prešiel do protismeru a strhol pri páde z mosta aj osobné vozidlo. Nehodu, ktorá sa stala pred chvíľou pri Trnave, neprežili dve osoby, ďalšie tri osoby sú zranené.

Polícia taktiež uzavrela hlavné ťahy na Trnavu a prosí o rešpektovanie tohto zákazu.

Kamión prešiel do protismeru

Polícia je aktuálne na mieste vážnej dopravnej nehody kúsok od nášho mesta, ku ktorej došlo dnes 6. 6. 2022 pred chvíľou na JVO Trnava. Informuje o tom prostredníctvom svojho Facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

Kamión prechádzal smerom od Modranky a jeho vodič prešiel v jazde podľa prvotných informácií plynulo do protismeru, kde došlo k zrážke s osobným autom na ceste. Po náraze obe autá spolu prerazili zvodidlá a zrútili sa z nadjazdu. Vzápätí došlo pri tejto tragickej udalosti na nadjazde aj k zrážke ďalších troch vozidiel.

reklama

Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby vážne zranenia, ktorým na mieste podľahli, ďalšie tri osoby sa zranili.

O život prišiel 58 ročný vodič z okresu Trenčín, ktorý viedol kamión naložený štrkom. Spolu s ním tragicky zahynul aj 67 ročný muž z okresu Pieštany, ktorý sedel za volantom auta VW Passat. Obaja muži boli po páde z nadjazdu na mieste mŕtvi.

zdroj: FB Polícia SR – Trnavský kraj

zdroj: FB Polícia SR – Trnavský kraj

Uzavretá je cesta I/51 aj I/61

Polícia na svojom Facebooku informuje, že z dôvodu záchranných prác a dokumentovania nehody uzavrela cestu I/51 a aj cestu I/61. Žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny a úseku sa vyhli.

Na miesto policajti vyslali aj tím postraumatickej intervencie, ktorý pomáha ľuďom zasiahnutým touto mimoriadnou udalosťou.

Svedkyňa pre portál trnavskyhlas.sk povedala, že počula extrémne silnú ranu a videla kamión, ktorý padal aj so zábradlím. Na obchvate zostali ďalšie tri havarované vozidlá.

Správu budeme aktualizovať.

Zdroje: FB Polícia SR - Trnavský kraj
Zdieľať na Facebooku