18.10.2024, meniny má
12. októbra 2024

Známa talkshow, piesne Nedvědovcov aj rodinný rozprávkový muzikál. Program DK Sereď na november je naozaj zaujímavý

Známa talkshow, piesne Nedvědovcov aj rodinný rozprávkový muzikál. Program DK Sereď na november je naozaj zaujímavý
Zdroj: domkultury.sered.sk
reklama

Naše mesto aj v novembri čaká v dome kultúry zaručená zábava v podobe koncertu so známymi piesňami či populárna talkshow so zaujímavými hosťami. Programu sa ale potešia aj najmenšie deti, ktorým bude venovaná čarovná rozprávková výprava na Severný pól.

A keďže Dom kultúry Sereď ponúka vo svojom programe na november niečo pre nás dospelých aj pre naše ratolesti, stačí si skutočne len vybrať. Strávte svoj čas trochu inak a vyvetrajte si hlavu pri niektorom z podujatí.

Neskoro večer

Talkshow Petra Marcina – Neskoro večer je najúspešnejšou a najsledovanejšou slovenskou televíznou talkshow. Moderátorom a tvorcom programu je legendárny slovenský herec a komik Peter Marcin, ktorý so zájazdovou verziou svojej najpopulárnejšej slovenskej talkshow zavíta k nám do Serede.

Hosťami v Dome kultúry Sereď budú raper Kali, herec Juraj Ďuriš a herečka a stand-up komička Lujza Garajová-Schrameková. Vo štvrtok 14. novembra 2024 o 19.00 hod. sa diváci môžu tešiť na skvelú „live atmosféru“, pútavé rozhovory, zábavné príhody a scénky, pesničky, či interakcie so samotnými návštevníkmi.

reklama

Posledné vstupenky v hodnote 22 eur môžete kúpiť na webovej stránke domkultury.sered.sk ale kliknutím na tento odkaz.

Zdroj: Dom kultúry Sereď

Najkrajšie Nedvědovky s Honzom Nedvědom ml.

Kapela PRÍBUZNÍ oslavuje tento rok 30 rokov od svojho vzniku a patrila k špičkám folkovej muziky u nás. Sprevádzali niekoľko rokov Honzu Nedvěda s veľkou kapelou – POKLAD a tiež Františka Nedvěda. Potom sa ale na dlhých skoro 20 rokov odmlčali.

V tomto roku sa ale rozhodli opäť naskočiť a svoje 30 narodeniny tak osláviť koncertmi s divákmi po celej Českej a Slovenskej republike. Zo základného obsadenia zostali Honza Nedvěd ml., jeho žena Hanka Nedvědová (Šebestová) a Láďa Zvak.

Pribrali však aj fenomenálnych muzikantov 3 bratov Oršulíkov (bicie, basa, gitary) ale hlavne aj spevákov, takže viacerohlasy znejú v ich piesňach viac ako úžasne.

Na koncertoch si môžete zaspievať nielen staré hity bratov Nedvědovcov, kapely Spirituál Kvintet, Brontosaurů, ale aj Príbuzných. Zaznejú aj nové originálne piesne, ktoré Honza vydáva na svojom novom albume a určite zahrá a zaspieva aspoň jednu.

Koncert sa uskutoční v sobotu 23. novembra 2024 o 18.00 hod. Dĺžka koncertu je približne 90 minút a cena posledných vstupeniek je 17 eur , zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze.

Zdroj: Dom kultúry Sereď

Strýko Baltazár – Cesta na Severný pól

Detský zabávač Strýko Baltazár baví deti už neuveriteľných 20 rokov! Príďte s ním osláviť jeho výročie a pozrite si najúspešnejší rozprávkový muzikál – Cesta na Severný pól na výročnom turné. Tento nádherný zimný príbeh doposiaľ videlo vyše 12.000 divákov.

Snežný muž Yetti, Sobík Saša, či rozkošný snehuliak Mojko zaručene nenechajú rodičov s deťmi chladnými. Úchvatné rozprávkové kostýmy šité v Británii sú samé o sebe obrovským divadelným zážitkom. Taktiež prezradíme, že postavičky budú rozprávať, Yetti rapovať a v sále bude snežiť. Nezmeškajte túto oslavu a vyberte sa so Strýkom Baltazárom a jeho kamarátmi na dobrodružnú cestu.

Zažite spolu s vašimi najmenšími jedinečné muzikálové predstavenie v sobotu 30. novembra 2024 o 16.00 hod. Dĺžka predstavenia je približne 50 minút a vstupenky naň si môžete zakúpiť aj na tomto odkaze. Každá osoba bez ohľadu na vek musí mať platnú vstupenku.

kultúry

Zdroj: Dom kultúry Sereď

Zdroje: domkultury.sered.sk
Zdieľať na Facebooku