23.04.2024, meniny má
17. mája 2021

Mäsovýroba Gašparík prináša do nášho mesta vynikajúce denné menu. Za skvelých 3,99 eur dostanete najväčší obed v Seredi

Mäsovýroba Gašparík prináša do nášho mesta vynikajúce denné menu. Za skvelých 3,99 eur dostanete najväčší obed v Seredi
Zdroj: seredsity.sk

Už to bude takmer rok, čo v našom meste otvorila svoju novú predajňu Mäsovýroba Gašparík, ktorá vám ponúka prvotriedne mäsové výrobky tej najvyššej kvality. Okrem nich však nájdete v tejto predajni aj iné dobroty, o ktorých si v tomto článku povieme viac.

Veľmi sa tešíme, že si túto prevádzku Seredčania už stihli obľúbiť, a preto by sme vám chceli predstaviť ich nové obedové menu, ktoré nielenže fantasticky chutí, ale môžete sa tešiť na naozaj veľké porcie za skvelú cenu. My sme mali tú česť všetky tieto skvelé jedlá ochutnať a nafotiť a určite si pre ne budeme chodiť pravidelne.

Seredskú prevádzku nájdete na ulici Cukrovarská 427. Otváracie hodiny sú od pondelka do piatka od 7.00 hod. do 19.00 hod. a v sobotu majú otvorené od 7.00 hod. do 13.00 hod. Ak by ste sa chceli dozvedieť niečo viac o histórii tejto spoločnosti, odporúčame vám navštíviť ich oficiálnu facebookovú stránku alebo ich webovú stránku.

Zdroj: Seredsity.sk

reklama

Zdroj: Seredsity.sk

Mäsovýroba Gašparík garantuje slovenský pôvod mäsa

Spoločnosť Róbert Gašparík vznikla v malej výrobni v roku 1995. Ako každá malá firma, ktorá venovala svojej práci čas a srdce, bola odmenená úspechom. Vďaka trhu a dopytu začala rozširovať svoj sortiment, avšak nikdy nezabudla na kvalitu. Toto je jedna z výsad poctivej slovenskej kvalitnej firmy.

Počas  celej svojej existencie podnik prešiel mnohými zmenami. Prísne hygienické podmienky prevádzky sú samozrejmosťou a aj vďaka kvalite si vybudovala meno, aké v dnešnej dobe má.

Zachovanie tradičných receptúr, vysoká kvalita mäsových výrobkov a slovenský pôvod zabezpečili firme stabilné miesto na trhu. Presne tieto atribúty preniesla Mäsovýroba Gašparík aj do svojho nového denného obedového menu, ktoré môžu Seredčania ochutnať.

Kvalitný a chutný obed za výbornú cenu

Mäsovýroba Gašparík nechce zaspať na vavrínoch a neustále nás prekvapuje niečím novým. Prednedávnom medzi svoj sortiment zaradili výber teplých jedál ako jaternice, sekaná, pečené koleno a mnoho ďalšieho. Ak radi jete očami, odporúčame vám článok, kde sme sa týmto jedlám venovali a nájdete ho na tomto odkaze.

Do Serede však prichádzajú s novinkou v podobe denného obedového menu, ktoré si určite získa srdcia a chuťové poháriky Seredčanov.

Jedlá sú pripravované z tých najkvalitnejších surovín slovenského pôvodu a vskutku môžete očakávať chuť domácej kuchyne. Nové obedové menu je vyskladané z viacerých tradičných a obľúbených jedál, ktoré sa takpovediac dajú jesť stále.

Zdroj: Seredsity.sk

Veď kto by nemiloval domácu sviečkovú na smotane s knedľou, bravčovú sekanú so zemiakovým prívarkom, segedínsky guláš či skvelý paprikáš s haluškami?

Obedové menu je balené v uzatvárateľnom plastovom obale, ktorého výhodou je nielen to, že vďaka dobrému uzatvoreniu vám z neho nič nevytečie, ale obed v ňom môžete dať priamo do mikrovlnnej rúry. Samozrejme, ak si nepotrpíte na stolovaní. Ako však môžete vidieť na fotkách, váš obed môže aj v originálnom balení vyzerať naozaj luxusne. Chutiť bude zaručene.

Cena hlavného jedla s gramážou 400 g je 3,99 eur. Čo je naozaj bohatá porcia za naozaj výbornú cenu. Ak si obed neviete predstaviť bez polievky, tak s polievkou je cena denného menu 4,99 eur, čo taktiež nie je v porovnaní s konkurenciou veľa. Práveže naopak.

Nakoľko sme ochutnali každé jedlo z dvojtýždňového menu, musíme uznať, že Mäsovýroba Gašparík výrazne zasiahne v našom meste do obedového menu. Ak aj vy máte radi domácu a poctivú kuchyňu, tak tieto jedlá si určite zamilujete. Za vyskúšanie takmer nič nedáte a už teraz vám prajeme dobrú chuť.

Zdroj: Mäsovýroba Gašparík

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Zdroj: Seredsity.sk

Článok vznikol v spolupráci s Mäsovýrobou Gašparík.

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci s Mäsovýrobou Gašparík.
Zdieľať na Facebooku